NIJE DOBRO... BOGDANA OZBILJNO MUČI KOLENO! Nije hteo da ostavi tim na cedilu: Pokušao da igra, pa završio na klupi sa longetom!
Foto: Printscreen

PROBLEM ZA JASTREBOVE I ORLOVE

NIJE DOBRO... BOGDANA OZBILJNO MUČI KOLENO! Nije hteo da ostavi tim na cedilu: Pokušao da igra, pa završio na klupi sa longetom!

Košarka -

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović ima problema sa povredom desnog kolena.

Atlanta je izborila plasman u finale Istočne konferencije, pošto je u majstorici uspela da savlada u gostima Filadelfiju rezultatom 103:96.

Bogdan se povredio u šestom meču ove polufinalne serije i njegov nastup u majstorici bio je pod znakom pitanja praktično do samog starta utakmice.

Bogdanović je izašao na zagrevanje kako bi testirao koleno i uverio se da može da igra. Dobio je zeleno svetlo i istrčao je na teren, ali bilo je jasno da oseća nelagodnost. Problemi sa kolenom odrazili su se na njegove procente šuta, pa je bio veoma slab u tom segmentu.

Bogdan Bogdanović
foto: Printscreen

Proveo je na terenu 21 minut i jasno se videlo da nije spreman. Završnicu meča ispratio je sa klupe, sa longetom na povređenom kolenu. Bio je vidno nervozan jer ne može da pomogne saigračima... U finišu utakmice je ustao sa klupe i na nogama ispratio uzbudljivu završnicu.

Bogdanova povreda je veliki problem za Hokse pred finalnu seriju, ali i reprezentaciju Srbije. Izvesno je da će naš as propustiti kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, a sada je pod znakom pitanja i eventualni nastup u Tokiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track