Tanjević: NBA treneri su glupe neznalice

Besan

Tanjević: NBA treneri su glupe neznalice

Košarka -
U NBA ligi postoje tri do četiri trenera koji vrede i koje se pamte, ostali su glupi, uključujući i Tajrona Korbina, rekao je Tanjević

Selektor košarkaške reprezentacije Turske Bogdan Tanjević nazvao je trenere u NBA ligi neznalicama.Tanjević je nezadovoljstvo zbog nedolaska na pripreme košarkaša Jute Enesa Kantera iskalio na američkim kolegama.

"Amerika je pravo mesto za Kantera. Mesto gde uopšte nije potrebno koristiti mozak. Prvo zbog trenera koji apsolutno ništa ne razumeju. U NBA ligi postoje tri do četiri trenera koji vrede i koje se pamte, ostali su glupi, uključujući i Tajrona Korbina", rekao je Tanjević za italinasku "Gazetu".Tanjević je dodao da je želeo da pomogne treneru Jute kako bi njegov tim postao bolja ekipa."Ne želim više da čujem za njega. Ne mogu da radim s onima koji ne razumeju ništa. Kanter takođe. Zaboravio je da igra košarku otkako je otišao u NBA ligu. On je centar, ali je i najbolji šuter turske reprezentacije. U Juti to ne shvataju i samo ga guraju pod koš", zaključio je Tanjević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track