DŽABA TI MILIONI AKO NE ZNAJU KO SI: Novinarka presrela NBA zvezdu na ulici i intervjuisala ga ne znajući sa kim razgovara (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

najjača liga na svetu

DŽABA TI MILIONI AKO NE ZNAJU KO SI: Novinarka presrela NBA zvezdu na ulici i intervjuisala ga ne znajući sa kim razgovara (VIDEO)

Košarka -

U najmanju ruku bizarna scena ugledala je svetlost dana zahvaljujući društvenim mrežama, a košarkaš se nije naljutio, čak se i sam našalio na svoj račun.

Iako je već sedam godina u NBA ligi novinarka iz Jute nije prepoznala Džordana Klarksona, a da stvar po nju bude još gora - radila je reportažu upravo u Džezerima, ekipi iz pomenute države za koju Klarkson igra od 2019. godine.

Novinarka, Hejli Kromblholm je srela Klarksona na ulici i zamolila ga je za kratak intervju. Najpre je pitala košarkaša za ime, pa čak ni kada je čula o kome je reč nije shvatila da priča sa plejmejkerom.

Ono što je posebno bilo zanimljivo brojnim fanovima na društvenim mrežama jeste trenutak kada je novinarka od košarkaša tražila da speluje ime, a potom ga pitala i da li je nekada išao na utakmicu Jute.

Po licu Klarksona je moglo da se vidi da mu je teško da poveruje šta ga je snašlo. Ukratko je samo odgovorio da je išao na veliki broj utakmica Jute, a nakon što je snimak ovog događaja postao viralan, našalio se i poručio da mu je samo drago jer nije pogrešno spelovao svoje ime.

Klarkson je za Jutu prošle sezone beležio 18,4 poena, 4 skoka i 2,5 asistencija po utakmici, a sa Džezerima ima ugovor po kojem će u naredne tri godine zaraditi 38.000.000 dolara.

U karijeri je igrao još za Los Anđeles Lejkesre i Klivlend Kavalirse.

Kurir sport/A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track