ĐORĐEVIĆ POSLE ZVEZDE: Sale nacionale zna šta je presudilo!
Foto: Printskrin

EVROLIGA

ĐORĐEVIĆ POSLE ZVEZDE: Sale nacionale zna šta je presudilo!

Košarka -

Proslavljeni srpski košrakaš i nekadašnji selektor Aleksandar Đorđević uprkos pobedi njegovog Fenerbahčea nad Crvenom zvezdom u 1, kolu Evrolige nije bio baš najzadovoljniji partijom njegovih izabranika.

Meč je završen trijumfom turskog sastava 61:57, a Đorđević je mogao da odahne tek u poslednjim sekundama duela, kada je De Kolo pogodio jedno od dva bacanja, za +4, i tako bivšem srpskom selektoru doneo evroligaški "prvenac" na klupi novog kluba.

"Bilo je očigledno da nismo iskoristili činjenicu da je Zvezda imala 21 izgubljnu loptu, a to je proisteklo iz naše dobre odbrane" locirao je Sale gde je propuštena prilika da njegov tim ranije "zatvori" utakmicu.

Zadovoljan je igrom u odbrani.

"Mislim da smo odigrali dobro u odbrani svih 40 minuta, nismo posustajali. Nekoliko puta nismo do kraja realizovali dobar posao u odbrani, pa smo morali i dalje da radimo i da seborimo. Ali, to je normalno za prvu utakmicu. Veliki broj igrača je želeo da se prikaže u najboljem svetlu uprkos napetoj utakmici, tako da, sve u svemu bila je ovo dobra pobeda za nas", zaključio je Đorđević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track