RADONJIĆ ZANEMEO ZBOG JELOVCA: Uzalud je pričati o meču! Jovanović: Novinari mogu da pišu, ali ne i da smenjuju!
Foto: Starsport

reakcije

RADONJIĆ ZANEMEO ZBOG JELOVCA: Uzalud je pričati o meču! Jovanović: Novinari mogu da pišu, ali ne i da smenjuju!

Košarka -

Dejan Radonjić trener košarkaša Crvene zvezde bio je zadovoljan pobedom protiv Cibone u 10.kolu ABA lige

Ipak nije želeo puno da priča o košarci jer je duboko pogođen tragičnom smrću Stevana Jelovca

"Odradili smo utakmicu sa periodima dobre igre u oba pravca, a istovremeno sa periodima u kojima smo pravili greške, koje nas na kraju nisu koštale neizvesnije utakmice. Iskontrolisali smo razliku i uspeli smo da dođemo do pobede" rekao je Radonjić, a potom naglasio:

"Pričati kada se desila tragična smrt Jelovca je uzalud. Ovo je tragedija" rekao je Radonjić i izrazio saučešće porodici i prijateljima.

Zvezda
foto: Starsport

Trener Cibone Vladimir Jovanović čestitao je rivalu na pobedi i rekao da nije nezadovoljan uprkos porazu. "Čestitam Zvezdi na pobedi. Odigrali su muški, čvrsto. Mislim da su bili ozbiljni i da je njihov individualni i evroligaški kvalitet došao do izražaja. Odigrali smo pristojnu utakmicu, parirali smo u kontakt igri. Imamo mnogo toga da naučimo iz ovog. Nemam šta da zamerim igračima, veći deo utakmice bili su dobri. Pravili su greške koje su bile košarkaške i to mi nije smetalo", rekao je Jovanović. Pre duela u Beogradu pojavile su spekulacije da Jovanovića čeka otkaz nakon duela sa crveno-belima. "Čeka me mesto u autobusu i vraćam se za Zagreb. Šalim se, može da me smeni onaj koji me je doveo, a novinari, uz dužno poštovanje, mogu da pišu, ali ne i da smenjuju", poručio je Jovanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track