SJAJNA SLIKA PRED MEČ U BARU: Čelnici Mornara ugostili najtrofejnijeg evropskog trenera uoči derbi kola ABA lige! (FOTO)
Foto: @starsport

DIVAN GEST

SJAJNA SLIKA PRED MEČ U BARU: Čelnici Mornara ugostili najtrofejnijeg evropskog trenera uoči derbi kola ABA lige! (FOTO)

Košarka -

Mornar dočekuje Partizan u 12.kolu ABA lige (17.00)

Sinoć na večeri, danas ljuti rivali na parketu!

Lep gest pričinilo je rukovodstvo košarkaškog kluba Mornar iz Bara veče pred utakmicu sa crno - belima u ABA ligi. Da će ovaj duel proteći u velikom poštovanju dve strane najavljuje i fotografija koja se sinoć pojavila na zvaničnom tviter profilu ekipe iz Bara.

Mornar se pohvalio da su pred derbi 12. kola ABA lige predstavnici crnogorskog i srpskog tima zajedno otišli na večeru, što je zaista lep gest u regionalnoj košarci.

Domaćin se i te kako potrudio da dočeka kako dolikuje najtrofejnijeg evropskog trenera.

-Sutra na terenu Topolice ljuti rivali, pre i posle utakmice sportski prijatelji. Najbolji košarkaški trener Evrope svih vremena Željko Obradović sa saradnicima iz Partizana večeras na druženju sa čelnicima Mornara u Baru, piše uz fotografiju iz restorana.

Partizan je trenutno trećeplasirani tim ABA lige sa skorom 9-2, dok je ekipa Mornara nakon veoma lošeg starta uspela da zabeleži tri pobede u nizu i stigne do 11. pozicije na tabeli. Njihov trenutni učinak je 4-7, a treba istaći da su Barani izgubili mečeve u uvodnih šest kola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track