POBEDA PROTIV POLJSKE KAO ŠLAG NA TORTI: Srbija juri maksimalan učinak na Evrobasketu, igraj na “Orlove” uz sjajan bonus!
Foto: Promo

POBEDA PROTIV POLJSKE KAO ŠLAG NA TORTI: Srbija juri maksimalan učinak na Evrobasketu, igraj na “Orlove” uz sjajan bonus!

Košarka -

Reprezentacije Srbije večeras igra protiv Poljske u poslednjem kolu grupne faze, a Meridian donosi neviđene kvote i sjajan bonus!

Košarkaši Srbije nalaze se na poslednjem stepeniku grupne faze Evropskog prvenstva, a večerašnji rival je selekcija Poljske.

Sa dosadašnje četiri pobede, Srbija je ostvarila plasman u osminu finala i ostala jedina neporažena ekipa u grupi D, a čvrsto držimo palčeve da tako ostane i nakon današnjeg meča.

Mnogi su nas i pre ovog duela videli u Berlinu, ali hajde da se pre osmine finala do kraja pozabavimo grupnom fazom. Sledeći na redu je tim Poljske i verujemo da bi se svi složili da potcenjivanja i kalkulacija ne sme biti.

Poljaci su do sada dobili Češku, Holandiju i Izrael, ali su poraženi od Finske, te će svakako biti silno motivisani protiv vicešampiona Evrope.

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS!

Podrška našim “Orlovima” je, razume se, potrebna, naročito posle informacije da Nemanju Nedovića nećemo gledati u nastavku šampionata.

A, vetar u leđa srpskim košarkašima možete dati i sastavljanjem patriotskog tiketa u sportskoj kladionici Meridian, koja donosi definitivno najbolje uslove za online kladjenje.

Najpre, Meridian i Kurir svakog čitaoca koji se registruje na meriidanbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji uz promo kod “Kurir”, nagrađuje sa 1.500 RSD BONUSA!

Dakle, tu je standardan BONUS DOBRODOŠLICE koji stiže odmah nakon registracije, a ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD - odmah stiže još 500 RSD bonusa na vaš depozit!

Nakon toga pogledajte sjajnu ponudu i iskoristite kvotu 1.05 na pobedu izabranika Svetislava Pešića!

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS!

A, ukoliko ste optimista i verujete da će “Orlovi” stići do trona Evrope - iskoristite promo kvotu 4.25!

Podržite Srbiju, iskoristite sjajnu ponudu, navijajte svim srcem, jer ono pravo tek sledi - borba za titulu šampiona Evrope!

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track