OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN PREMIJEROM: Zasluge idu iskusnijim igračima, odigrali su ozbiljno
Foto: KK Partizan

ABA LIGA

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN PREMIJEROM: Zasluge idu iskusnijim igračima, odigrali su ozbiljno

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je njegova ekipa slavila protiv Cibone zahvaljujući, pre svega, iskusnijim igračima koji su odigrali "ozbiljno i agresivno" i dodao da je krenulo na bolje kada su crno-beli promenili odbranu.

"Apsolutno jasno da smo počeli utakmicu prilično neagresivno i da je ekipa krenula da radi od sredine prve četvrtine. Promenili smo odbranu i to je dovelo do toga da smo krenuli bolje da se krećemo u napadu, da dolazimo do poena iz kontranapada i igramo mnogo laganije", rekao je Obradović.

"Posledica toga je bio izvanredan šut, zaslugom pre svega iskusnijih igrača. Odigrali su ozbiljno, agresivno i čestitam im na tome", dodao je on.

U prvom kolu ABA lige, košarkaši Partizana su u gostima savladali Cibonu sa ubedljivih 105:81.

"Čestitam i Ciboni. Mlada su ekipa, imali su 26 asistencija govori u prilog tome da igraju kao tim, da prepoznaju stvari kako treba i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva", poručio je Obradović.

Partizan će naredne nedelje gostovati Albi na otvaranju sezone u Evroligi, dok će u sledećem kolu regionalnog takmičenja u Skoplju igrati protiv MZT-a.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track