EVROLIGA SE POKLONILA ZVEZDI I DUŠKU IVANOVIĆU: Skor od pet uzastopnih pobeda je za poštovanje
Foto: Printskrin/Tviter

svaka čast

EVROLIGA SE POKLONILA ZVEZDI I DUŠKU IVANOVIĆU: Skor od pet uzastopnih pobeda je za poštovanje

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde apsolutni su hit u Evroligi, a ono što je sa ekipom uradio trener Duško Ivanović za mesec dana prosto je neverovatno.

Duško Ivanović
foto: Starsport

Evroliga je na svom zvaničnom tviter nalogu odala poštovanje Crvenoj zvezdi i njenom treneru Dušku Ivanoviću. Istakli su vredan podatak od pet uzastopnih pobeda koje crveno-beli imaju u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju.

Crvena zvezda je od dolaska Duška Ivanovića pobedila Asvel, Albu, Makabi, Virtus i Partizan. Taj podatak nije mogao da prođe nezapaženo. Sve utakmice su bile "na nož" i veoma uzbudljive, tako reći, rešavane su u poslednjim sekundama gde su Zvezdin tim i trener pokazali karakter i mentalnu snagu. Baš takav trenutak desio se i u prvom istorijskom susretu u Evroligi između Crvene zvezde i Partizana, koji je šutem za tri poena rešio Nemanja Nedović.

Inače, Crvena zvezda je paralelno sa Evroligom, ređala i pobede u ABA ligi, pa se u dva takmičenja nalazi u izuzetnoj seriji od devet pobeda u nizu. Priliku za nastavak sjajne serije košarkaši Crvene zvezde i Duško Ivanović imaće u utorak, kada u Beograd dolazi Žalgiris (19.00), a potom i u četvrtak kada u hlau "Aleksandar Nikolić" stiže ekipa Milana (19.00).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track