DIRK NOVICKI BI PROPAO DA JE NJU OŽENIO: Lagala da je trudna! Nemac joj poklonio prsten od 250000 dolara, a ona mu napravila pakao
Foto: EPA, Dallas County Sheriff

NEVEROVATNO

DIRK NOVICKI BI PROPAO DA JE NJU OŽENIO: Lagala da je trudna! Nemac joj poklonio prsten od 250000 dolara, a ona mu napravila pakao

Košarka -

Dirk Novicki nije samo jedan od najboljih košarkaša ikada.

Slavni Nemac je jedan od najskromnijih i najpristojnijih sportista ikada.

Ali njegov život nije bio uređen onako kako bi trebao da bude. Na vrhuncu karijere morao je da prođe kroz pakao u privatnom životu. Njegova tadašnja verenica je uhapšena zbog prevare.

Kristal Tejlor su američke vlasti uhapsile 6. maja 2009. I to u Dirkovoj kući. Policija joj je uručila dva naloga, prvi za kršenje uslovne slobode, a drugi za krađu naknade za uslugu.

Sve je krenulo od odluke Holgera Gešvindnera, nemačkog trenera koji je bio zaposlen kao mentor mladog Novickog, da se proveri Tejlor i predbračni ugovor koji je trebalo da potpiše sa Dirkom. Devojka mu se od početka nije dopala i sumnjao je da krije nešto iz prošlosti.

Istraga je otvorila "pandorinu kutiju".

Dirk i Kristal su se verili u julu 2009. godine, a Novicki joj je kupio prsten vredan 250000 dolara.

Međutim, istraga je nakon toga otkrila da je Tejlor u prošlosti imala dodira sa kriminalom. Ona je pet godina ranije ostala dužna jednom stomatologu za usluge čak 20000 dolara.

Takođe, iz prethodnog braka je vukla dug od 330000 dolara.

A sve to sledi nakon 1999. godine kada je osuđena na uslovnu kaznu zbog falsifikovanja dokumenata.

Da se Dirkov život pretvori u pakao, Kristal se potrudila tvrdnjom da je bila trudna u trenutku kada je hapšena u kući Novickog. Međutim, zatvorski dosijei su demantovali njene tvrdnje.

Sam Novicki je bio toliko slomljen da dugo vremena nije želeo da izlazi u javnosti, mimo utakmica.

Na njegovu sreću, posle sloma svanula mu je zora. Dirk je upoznao Džesiku Olson sa kojom se 2012. godine venčao. Godinu dana ranije on je sa Dalasom osvojio šampionski prsten u NBA ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track