PARTIZAN SE OGLASIO PRVI PUT NAKON TUČE U MADRIDU: Moćna poruka crno-belih
Foto: Kurir sport

evroliga

PARTIZAN SE OGLASIO PRVI PUT NAKON TUČE U MADRIDU: Moćna poruka crno-belih

Košarka -

Košarkaški klub Partizan oglasio se prvi put zvanično posle neverovatne tuče i prekida druge utakmice protiv Reala u Madridu.

Crno-beli su bili veoma kratki i direktni, jer su na svom Tviter nalogu objavili samo jednu tačku i tagovali Evroligu, kao i "plej-of 2023".

Međutim, ta tačka ima jasnu poruku, a to su slike i na njima izjave tri igrača Partizana Matijasa Lesora, Džejmsa Nanelija i kapitena Kevina Pantera u kojima pozivaju navijače na fer i sportsko navijanje i da ono što se desilo na parketu treba tamo da ostane i da se više ne ponovi, već da se priča samo o košarci i da ona bude u prvom planu.

Kevin Panter, Partizan, Real, Evroliga
foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

„Emocije su uzavrele i razumem. Hajde da nastavimo da čuvamo košarku kao što smo u dosadašnjim serijama i trenucima kada smo igrali jedni protiv drugih“, rekao je Panter.

„Nakon „vraćanja filma“ na sinoć, to nije slika koju mi kao igrači želimo da pošaljemo za nas ili organizacije koje predstavljamo. Pravimo greške, emocije su vrele, nadam se da će sve da bude zaboravljeno tako da možemo da nastavimo da se poštujemo i igramo košarku“, dodao je Naneli.

„Šta se dogodilo sinoć je nesrećno i ne pokazuje mene kao ličnost, ni moje saigrače, na pravi način. Svi smo reagovali u žaru trenutka i svesni smo grešaka koje smo napravili u ovoj situaciji“, rekao je Lesor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track