OVO NIKADA RANIJE NISTE VIDELI: Bizaran koš Madara izazvao NEVERICU na društvenim mrežama! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NESTVARNO

OVO NIKADA RANIJE NISTE VIDELI: Bizaran koš Madara izazvao NEVERICU na društvenim mrežama! (VIDEO)

Košarka -

Nestvaran koš Izraelca u finiš meča dao je nadu crno-belima da mogu do pobede, ali Real je uz dosta sreće ipak stigao do trijumfa...

Košarkaši Partizana nisu uspeli da iskoriste ni drugu "meč loptu" za plasman na F4 u Kaunasu. Crno-beli su nakon vođstva od 2:0 u plej-of seriji Evrolige doživeli dva poraza u "Areni" od Real Madrida, pa će putnik na fajnal-for biti poznat nakon majstorice koja će se u sredu odigrati u prestonici Španije.

Španci su veći deo meča bili u prednosti, ali crno-beli se nisu predavali. Iako je Real imao i dvocifrenu prednost na utakmici, malo je nedostajalo da tim Željka Obradovića u uzbudljivoj završnici napravi veliki preokret.

Imao je Real na minut i 25 sekundi do kraja meča šest poena prednosti (80:74) i napad, ali je borbeni Madar u par sekundi uspeo da postigne dva koša i smanji zaostatak na -2. Prvo je ukrao loptu Gosu i lagano poentirao, a onda nastavio da vrši pritisak na plejmejkera Reala, koji je prilikom dodavanja ispod koša pogodio Izraelca u ruku i lopta se odbila u koš!

Ovaj neverovatan koš izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Ljubitelji košarke konstatovali su da nikada nisu videli nešto slično...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track