REPREZENTATIVAC SRBIJE SELFIJEM NAPRAVIO POMETNJU! Zbog ove fotografije GORI INTERNET! Kada vidite ko je na njoj, biće vam jasno
Foto: Starsport

ŠTA OVO ZNAČI?!

REPREZENTATIVAC SRBIJE SELFIJEM NAPRAVIO POMETNJU! Zbog ove fotografije GORI INTERNET! Kada vidite ko je na njoj, biće vam jasno

Košarka -

U danima kada se govori o potencijalnim transferima u evropskoj košarci, rpski reprezentativac, Nikola Milutinov, objavio je fotografiju koja je izazvala puno pažnje.

Milutinov trenutno boravi u Grčkoj, na odmoru nakon sezone sa moskovskim CSKA, koja je proglašena neuspešnom zbog neočekivanog poraza od Lokomotive u polufinalu VTB lige.

Tamo je imao i zanimljivo društvo. U pitanju je aktuelni MVP Evrolige, Saša Vezenkov.

Nikola Milutinov
foto: Instagram/nikola_milutinov11

Srpski centar se dovodi u vezu sa povratkom u Olimpijakos čiji je dres nosio od 2015. do 2020. godine.

Navijači su brzo razvili teoriju da Vezenkov, aktuelni član tima iz Pireja, pokušava da nagovori Milutinova da se vrati.

Međutim, ima i onih koji su razmišljali u potpuno drugačijem pravu i napisali kako je zapravo situacija obrnuta i kako Milutinov nagovara bugarskog košarkaša da ostane u Olimpijakosu, s obzirom na to da, nakon sjajne sezone i odličnih partija napusti evropsku košarku i okuša se u NBA ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track