"ŽAO MI JE ŠTO NISAM BIO TU KAD JE UDARAO DECU" Štimac pobesneo zbog snimka sa Kalemegdana! BRUTALNE REČI SLAVNOG KOŠARKAŠA
Foto: Starsport

"ŽAO MI JE ŠTO NISAM BIO TU KAD JE UDARAO DECU" Štimac pobesneo zbog snimka sa Kalemegdana! BRUTALNE REČI SLAVNOG KOŠARKAŠA

Košarka -

Bivšeg reprezentativca naše zemlje, Vladimira Štimca, potresao je snimak jednog sramnog incidenta koji se dogodio na Kalemegdanu.

Da društvenim mrežama pojavio se video na kome jedan stariji čovek maltretira maloletne dečake koji su na Kalemegdanu prodavali ceđene sokove. Nasilnik je udarao i vukao dečake jer su mu pravili "konkurenciju".

"Deca su za vreme raspusta sama cedila sokove i izašla da zarade za džeparac, da bi ih čovek od 50+ napao. Dete je izbezumljeno. Prilikom nasilja ostalo je bez patike. Čovek je nasred Kalemegdana fizički napao dete i udario ga nekoliko puta, jer dva maloletna dečaka prodaju sokove i time prave "konkurenciju" njemu koji ima štand. Zavodi red kao da je Kalemegdan njegov. Većina ljudi je samo gledala. Pazite svoju decu!" napisala je zgranuta prolaznica koja je snimila nasilnika.

01:58

Stariji muškarac napao decu koja su prodavala sok na Kalemegdanu

Incident koji se dogodio zgrozio je proslavljenog reprezentativca naše zemlje Vladimira Štimca, koji se tim povodom oglasio na Tviteru.

"Ćao svima, ako hoćete da popijete sok imate dva dečaka koji su sami cedili sok i prodavali na Kalemegdanu. Čuo sam da su jako dobri, pošto je konkurencija koja ima 50+ godina napala tu decu i kako sam čuo jedno dete je dobilo i udarac, a drugo je vukao za ruku", piše Štimac i dodaje:

"Koje reči upotrebiti za takvog nečoveka??? Pozivam sve da niko nikada ne kupi ništa sa njegovog štanda".

Štimac ističe da je strašno u šta se naše društvo pretvorilo.

"Meni je žao što ja nisam bio tu kada je vukao i udarao decu. U šta smo se to pretvorili??? Ej, deca mu konkurencija?! Umesto da je otišao i pomogao im, ili neke njegove kupce preusmerio na njih da im pomogne, on ih maltretira", zgranut je Štimac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja