Košarkaši Zvezde u nedelju pred navijačima

Promocija tima

Košarkaši Zvezde u nedelju pred navijačima

Košarka -
Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd promociju novog tima organizovaće u nedelju, 23 septembra, na terenima kluba na Malom Kalemegdanu sa početkom u 12 časova

Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd promociju novog tima organizovaće u nedelju, 23 septembra, na terenima kluba na Malom Kalemegdanu sa početkom u 12 časova. Skoro kompletno renoviran tim, sa novim trenerom i čak osam novih košarkaša predstaviće fanovima i dresove za sezonu koju crveno-beli počinju 29. septembra gostovanjem u Splitu u prvom kolu ABA lige.

Čelnici crveno-belih pozvali su navijače da dođu u što većem broju, kako bi pružili podršku klubu u napadu na trofeje, a za sve koji dođu biće organizovana i nagradna igra.

Najsrećniji fanovi Zvezde dobiće priliku da se okušaju u šuterskom obračunu sa svojim omiljenim igračem, kao i u igri „1 na 1“, a obezbeđene su veoma atraktivne nagrade (originalni dres, košarkaška lopta sa potpisima svih igrača, sezonske karte...).

Svi posetioci biće u prilici i da kupe sezonske ulaznice pošto će tim povodom i u nedelju biti otvorena blagajna u klupskim prostorijama na Malom Kalamegdanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track