SLAVNI TRENER UPOREDIO KOŠARKAŠE PARTIZANA SA RUSKIM VAGNEROM: Tanjević sramno vređao crno-bele, pa se izvinjavao
Foto: Fiba.com

Bruka

SLAVNI TRENER UPOREDIO KOŠARKAŠE PARTIZANA SA RUSKIM VAGNEROM: Tanjević sramno vređao crno-bele, pa se izvinjavao

Košarka -

Proslavljeni košarkaški trener Bogdan Tanjević sramno je izvređao košarkaše Partizana koji su napustili, ili postoji mogućnost da će napustiti klub iz Humske.

Tanjević ih je uporedio sa Vagnerovcima, privatnom plaćeničkom vojskom, koja je nedavno pokušala puč u Rusiji.

"Partizanovi ‘vagnerovci’ u bežaniji prema zapadu, negde su oko Zidanog mosta već, sećaju se dana kad su ljubili dres, pred vernih 20 hiljada navijača. Ljubav, kako to gordo zvuči", napisao je Tanjević na Tviteru.

"Pokazaće koliko vreme već iduće godine u novom ‘ljubljenom’ dresu. Videćemo".

Tanjevića je posebno razočaralo to što se uveliko piše o odlasku Matijasa Lesora, koji je pojačao Panatinaikos, dok je Eurohoops pre nekoliko dana javio da je Kevin Panter već dogovorio sve sa Barselonom.

„A u ruka Mandušića Vuka biće svaka puška ubojita. Veliki Žoc, nauči ih kako se koristi sopstveni talenat, oni pred 20 hiljada navijača ljube dres, iz ljubavi prema klubu, posle nađu veću kesu, raziđu se, a Žocu ostave priliku ‘da se dokazuje’. Veliki Željko“, dodaje Tanjević.

Tanjević je posle svega ipak shvatio da je preterao, pa se izvinjavao.

„Žao mi je sto sam se ovoliko ostrvio na igrače koji su napustili Partizan, jer verujem da bi iduće godine izbegli sudbonosnu gresku one tuče u Madridu, što ih je koštalo, možda i titule“, kaže Tanjević između ostalog.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track