BAJERN ZBOG LUČIĆA POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA PARTIZANA! Bavarci se oglasili na SRPSKOM jeziku: Izvinite ako ste se ponadali!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

BAJERN ZBOG LUČIĆA POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA PARTIZANA! Bavarci se oglasili na SRPSKOM jeziku: Izvinite ako ste se ponadali!

Košarka -

Košarkaški kluba Bajern Minhen objavom na srpskom jeziku pecnuo je navijače Partizana koji su se ponadali da bi Vladimir Lučić ovog leta mogao ponovo da obuče crno-beli dres.

Naime, posle objave Bajerna na društvenim mrežama, u kojoj su se zahvalili Vladimiru Lučiću za sve što je uradio za njihov tim u proteklih sedam godina, kod pristalica Partizana probudila se nada o povratku nekadašnjeg kapitena u redove crno-belih.

Nažalost, ubrzo je stigao demant od Bavaraca - i to na srpskom jeziku.

"Svim navijačima Partizana koji ne govore nemački: Ne ispraćamo Luču, sećamo se dana kada smo ga ganuli. Izvinite, ako ste se ponadali" stoji u objavi Bajerna.

Lučić je nosi dres Partizana od 2008. do 2013. godine i sa crno-belima pet puta je bio šampion Srbije i ima po četiri titule u ABA ligi i Kupu Srbije.

Nakon sjajnih igra u crno-belom dresu preselio se u Valensiju, a od 2016. je igrač Bajern Minhena. Prošle godine u februaru Lučić je sa Bavarcima potpisao novi trogodišnji ugovor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track