PARTIZAN GOSTUJE BASKONIJI! Obradović: Očekujem reakciju domaćina zbog promene trenera
Foto: @starsport

Evroliga

PARTIZAN GOSTUJE BASKONIJI! Obradović: Očekujem reakciju domaćina zbog promene trenera

Košarka -

Partizan će u petak od 20:30 časova igrati utakmicu 6. kola Evrolige protiv ekipe Baskonije u Španiji.

Dan ranije, crno-beli su čarter letom iz Beograda krenuli put Vitorije, na duel sa ekipom koja je u prvih pet kola nakvalitetnijeg evropskog takmičenja zabeležila jednu pobedu.

Usledila je smena trenera i potpis novog igrača na strani domaćina. Nakon treninga pred put, trener Partizana je razgovarao sa predstavnicima medija.

"Idemo u Vitoriju da igramo protiv tima koji ima određene probleme sa povredama, ali očekujemo reakciju zbog promene trenera koji nas odlično poznaje. Ipak, ono što je važno da idemo u Španiju sa velikom motivacijom posle dve sjajne utakmice protiv našeg velikog rivala. Nema dileme da će i oni pokazati veliki nivo motiva, jer je svaka utakmica u Evroligi važna. Pričali smo sa igračima da moraju da nađu energiju i motivaciju, sve se brzo zaboravlja, i pobede i porazi jer već čeka novi protivnik. Baskonija ima novog trenera koji će probati da donese nešto novo, ali mnogo važnije od toga kako će oni izgledati je kako ćemo mi izgledati", poručio je Obradović.

Pi-Džej Doužer je pred meč izjavio.

"Volimo da igramo, spremni smo za sledeću utakmicu koja je uvek najvažnija. Važan je i svaki poen, pokušavamo da igramo svih 40 minuta i da se vratimo kao pobednici. Mnogo je utakmica, svaki tim daje sve od sebe i u svakom trenutku sve može da se preokrene", istakao je Doužer.

Kurir sport

Bonus video:

00:47

ARENA JE SPREMNA ZA ŽOCA: Pogledajte atmosferu u dvorani pred prvu utakmicu Partizana na domaćem parketu! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track