NI JOKIĆ NIJE OČEKIVAO! Trener Denvera ušao u svlačionicu, pa krenuo ka Srbinu i OVO mu poklonio! Nikolina reakcija je HIT! VIDEO
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

NI JOKIĆ NIJE OČEKIVAO! Trener Denvera ušao u svlačionicu, pa krenuo ka Srbinu i OVO mu poklonio! Nikolina reakcija je HIT! VIDEO

Košarka -

Košarkaši Denvera pobedili su Čikago rezultatom 123:101, a Nikola Jokić je odigrao još jednu fantastičnu utakmicu.

Kao i prethodne noći u duelu sa Dalasom, srpskom košarkašu je nedostajala jedna asistencija za tripl-dabl učinak. Utakmicu je završio sa 28 poena, 16 skokova i devet asistencija.

Iz igre je pogodio devet od 16 šuteva, uključujući i jednu trojku iz tri pokušaja, dok je sa linije slobodnih bacanja bio perfektan - devet od devet.

Uspeo je Somborac da dođe i do tri ukradene lopte, a za 33 minuta koliko je proveo u igri, Nagetsi su napravili plus od 33 poena.

Nakon meča, trener Denvera Majk Meloun je sada već po navici DPOG lance (defanzivac meča) dodeljivao svojim igračima - jedan je dobio Aron Gordon, a drugi Nikola Jokić.

- Drugi lanac dajem Nikoli Jokiću. Rivalima je zasmetao prilikom šuta u 14 navrata, 6 puta je odbijao loptu u odbrani i imao mnogo pik-end-rol situacija i 12 defanzivnih skokova. On i Gordon su imali većinu - rekao je Meloun.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track