HIT IZJAVA ASA BASKONIJE: Čuo sam da je Duško dobio otkaz u Zvezdi i SRCE MI JE STALO! Priče o njemu uterale su mi STRAH U KOSTI!
Foto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

BRUTALNO ISKREN

HIT IZJAVA ASA BASKONIJE: Čuo sam da je Duško dobio otkaz u Zvezdi i SRCE MI JE STALO! Priče o njemu uterale su mi STRAH U KOSTI!

Košarka -

Jedan od najboljih igrača Baskonije, Čima Moneke, priznao je da mu nije bilo svejedno kada je shvatio da će morati da sarađuje sa crnogorskim stručnjakom Duškom Ivanovićem.

Nakon otkaza šokantnog otkaza u Crvenoj zvezdi iskusni trener preuzeo je ekipu Baskonije i preporodio tim iz Vitorije. Od njegovog dolaska ekipa je napravila seriju 8:1 u Evroligi i trenutno zauzima odlično peto mesto na tabeli.

U razgovoru za "BasketNews" Moneke je otkrio kako se osećao kada je čuo da će Ivanović zameniti Penjaroja na klupi Baskonije.

"Biću potpuno iskren, priče koje sam čuo o njemu su mi uterale strah u kosti. Čuli smo prvo glasine o tome da će trener Penjaroja dobiti otkaz i to je trajalo nekoliko nedelja. I onda pravo niotkuda Zvezda je otpustila Duška, srce mi je stalo jer sam znao šta to znači", iskren je bio Moneke.

Duško Ivanović
foto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

Ubrzo je promenio mišljenje o Ivanoviću.

"Svi su počeli da mi šalju poruke: 'Uh,oh!' Samo sam pomislio: 'O, bože, ne'. Preznojio sam se. Onda je došao na trening i odmah sam pomislio - ovaj čovek je neverovatan. On je sjajan, odličan. Svi tačno znaju šta treba da rade", otkrio je Moneke.

Moneke igra najbolju sezonu u karijeri. U Evroligi prosečno beleži 15,4 poena i 6,4 skoka po meču.

Kurir sport/J.M.

00:15

Duško Ivanović sa porodicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track