KONAČNO LEPE VESTI ZA CRNO-BELE! Miljenik navijača se vraća na parket - Avramović spreman da pomogne drugarima protiv Mege!
Foto: Starsport

povratak

KONAČNO LEPE VESTI ZA CRNO-BELE! Miljenik navijača se vraća na parket - Avramović spreman da pomogne drugarima protiv Mege!

Košarka -

Lepe vesti stižu iz tabora Partizana pred duel sa Megom u ponedeljak u okviru ABA lige. Naime, Aleksa Avramović se oporavio i biće spreman da pomogne svom timu u 17. kolu regionalne lige.

Podsetimo, ljubimac navijača crno-belih, ali i reprezentacije Srbije povredio se na meču Evrolige u Areni protiv OIimpije iz Milana 7.decembra i tada je po rečima Željka Obradovića u pitanju bio prelom noge.

Aleksa Avramović
foto: @starsport

Očekivala se duže pauza i prve prognoze su bile zaiste loše. Međutim, oporavak je tekao veoma dobro i plejmejker se vraća na parket mnogo brže od planiranog, što je bilo negde sredinom februara.

Poslednjih deset dana je trenirao sa timom punom snagom, što je jasan pokazatelj da se oporavio, ali ga naravno treba polako ubacivati i vraćati u igru. Deluje da se u pravom trenutku oporavio, jer su i Kevin Panter i Džejms Naneli imali problema sa temperaturom zbog čega je kapiten i propustio duel u Atini protiv Panatinaikosa.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track