NBA ZBOG "POBEGULJE" EMBIDA POKREĆE ISTRAGU?! Podigla se velika prašina zbog odluke Kamerunca da NE IZAĐE NA CRTU Nikoli Jokiću!
Foto: Screenshot

komentar melouna

NBA ZBOG "POBEGULJE" EMBIDA POKREĆE ISTRAGU?! Podigla se velika prašina zbog odluke Kamerunca da NE IZAĐE NA CRTU Nikoli Jokiću!

Košarka -

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun veruje da će NBA liga pokrenuti istragu kako bi se utvrdilo zašto je najbolji igrač Filadelfije Džoel Embid u poslednji čas odlučio da propusti meč sa Denverom.

Svi su sa nestrpljenjem očekivali duel između Denvera i Filadelfije u "Bol areni" kako bi uživali u okršaju Nikole Jokića i Džoela Embida, međutim, pred sam početak utakmice pojavila se informacija da Kamerunac ipak neće igrati na ovom meču.

Meloun očekuje da će NBA istražiti ovaj slučaj, jer Embid nije bio na listi povređenih igrača pred utakmicu.

"Pokušavao sam da uhvatim momke pojedinačno. Plašio sam se da bi izostanak Džoela Embida u poslednjoj sekundi mogao da ublaži mentalnu prednost mog tima", rekao je Meloun.

On je otkrio da su njegovi igrači bili u šoku.

"Gordon je bio kao, "O čemu pričaš?" Rekao sam da Embid ne igra, dakle naši igrači su to saznali na zagrevanju", kaže Meloun.

Meloun očekuje da će NBA istražiti Seventisikserse zbog Embidovog iznenadnog odsustva sa utakmice koju je prenosila TV ABC. Liga je uspostavila nova pravila da timovi moraju da obezbede da najveće zvezde budu dostupne za nacionalne televizijske prenose. Zvezdama se smatraju igrači koji su u poslednje tri godine nastupali na Ol-staru.

"Imali smo neke situacije ove godine, razgovarali smo sa ligom i rekli su nam ako igrač iznenada izostane da će biti sprovedena istraga. Tako da sam siguran da će se to sada dogoditi. Verujem da je Džoel povredio koleno na utakmici protiv Indijane".

Kurir sport/J.M/Denver post

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track