"ŽELJKO NIJE U PRAVU ZA SUDIJE" Čuveni trener imao poruku za Obradovića: Ko bi se za to prijavio?! Sve ga razumem, sem jednog...
Foto: Petar Aleksić

izneo mišljenje

"ŽELJKO NIJE U PRAVU ZA SUDIJE" Čuveni trener imao poruku za Obradovića: Ko bi se za to prijavio?! Sve ga razumem, sem jednog...

Košarka -

Crvena zvezda osvojila je Kup Radivoja Koraća pošto je u finalu u Nišu bila bolja od Partizana 85:79.

Na taj način Zvezda je došla do četvrtog uzastopnog nacionalnog kupa, a ujedno i treće vezane pobede nad crno-belima u sezoni, nakon dva početna poraza.

Zbog svega toga, Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan, a na konferenciji za medije je takođe govorio i o sudijama koje prema njegovim rečima "nisu bile dorasle zadatku".

Takođe, Obradović je istakao da su neke njihove odluke "prelomile" meč u ključnim trenucima, a sa njegovom ocenom nije se složio poznati košarkaši trener Vlade Đurović koji je utakmicu iz "Čaira" komentarisao na TV Arena Sport.

Ovo je već drugi put da je Željko Obradović veoma snužden", primetio je Đurović nakon "Žocovog" obraćanja: "Stalno prihvata odgovornost, svaka čast, nijednom nije napao igrača, to nikad ne pominje. To što sam ja i rekao ranije, da misli na tog igrača i te igrače, ali svaka mu čast, nije ih spominjao. Izgubili su više utakmica na način na koji nije trebalo da se izgubi. Igrači koji su toliko plaćeni i imaju toliko iskustva, bez obzira šta kaže trener, ne mogu da igraju kako je igrao Partizan", naglasio je Đurović koji je sam kritikovao Pantera posle poraza.

"Vidi se da Željka mori velika muka i mnogo razmišlja čak i o povlačenju, ali mislim da nije u pravu kada je rekao za sudije. Pravili su neke greške, ali ovo je teška utakmica, ne samo za njih nego za najbolje evropske sudije da dođu u ovu atmosferu. Ne znam ko bi se prijavio da to sudi, oni su određeni i ne mislim da su odlučili utakmicu uprkos greškama koje su pravili. Demantovali su moj skepticizam uoči meča i obavili su posao dobro. Sve ostalo ga razumem, samo se sa tim ne bih složio. Teške muke ga more", objasnio je Vlade Đurović i deo konferencije za medije na kojoj je Obradović rekao da "mora da vidi šta i kako dalje", pošto neke stvari ne uspeva da popravi.

Šta se još dešavalo posle večitog derbija u finalu Kupa možete videti na sledećim linkovima:

Kurir sport / Mondo / Arena sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

01:39

Dodela pehara i zlatnih medalja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track