ČUDAN IZBOR NIKOLE JOKIĆA! Srbin na teškim mukama - morao je da sastavi najbolju evropsku petorku, evo ko je na tom spisku!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

zanimljivo

ČUDAN IZBOR NIKOLE JOKIĆA! Srbin na teškim mukama - morao je da sastavi najbolju evropsku petorku, evo ko je na tom spisku!

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić dobro se zabavljao ovog vikenda na Ol-staru u Indijanapolisu, iako je njegov Zapad doživeo poraz.

Zbog toga su ga navijači čak i kritikovali, ali neće Jokić mnogo mariti za to - proveo je dobro vreme sa Lebronom Džejmsom i razume se Lukom Dončićem, dok je dugo morao da odgovara i na novinarska pitanja...

Čuli smo da Jokić misli da bi Peđa Stojaković u današnjoj NBA košarci bio još bolji nego što inače jeste, dok je dobio i pitanje da izabere najbolju petorku od košarkaša koji stižu iz Evrope.

Uslov je bio samo da su aktivni, tako da je Jokić samo kratko razmislio i imao je spreman odgovor za novinare koji su bili radoznali. Naravno, podrazumeva se i da je sam Jokić u petorci, a svi ostali koje je nabrojao su sa prostora bivše Jugoslavije.

"Luka Dončić, Bogdan Bogdanović, Dario Šarić i Nikola Vučević", rekao je Nikola Jokić.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

01:06

Jokić pratio trku svog konja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track