OTKRIO DA LI JE NA VEZI SA PEŠIĆEM! Celu Srbiju zanima hoće li Micić igrati na Olimpijskim igrama - "Nadam se da ćemo svi biti..."
Foto: @starsport

sjajno

OTKRIO DA LI JE NA VEZI SA PEŠIĆEM! Celu Srbiju zanima hoće li Micić igrati na Olimpijskim igrama - "Nadam se da ćemo svi biti..."

Košarka -

Kako vreme prolazi, srpski plejmejker Vasilije Micić sve bolje i bolje igra u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu!

Micić je nedavno prešao iz Oklahome u Šarlot, a ta promena mu i te kako prija. Prethodne noći njegov klub je izgubio od Milvokija, a Srbin je na terenu proveo 16 minuta.

Nije Micić bio preterano raspoložen pa je meč završio sa dva postignuta poena, dok je upisao i tri asistencije, ali je na prethodnim utakmicama bio dosta bolji.

"Ovo nije baš najsjajnija, ali dosta je težak ritam. Igrali smo sa ekipom koja je organizovana i dobra, verovatno jedni od pretendenata na šampionski prsten. Srećan sam promenom i nadam se će tako i ostati", kazao je Micić u razgovoru za RTS.

Vasilije Micić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u prva dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a mečeve protiv Finske i Gruzije ispratio je iskusni košarkaš.

"Obe utakmice sam ispratio i mnogo mi je drago. Te utakmice su dosta nezahvalne za igranje, kad je u sred sezone. Mnogi igrači su umorni, mnogi imaju svoje lične poteškoće, ali svaka čast momcima na pristupu i na rezultatu. Presećan sam zbog rezultata", istakao je bek Hornetsa.

Otkrio je Micić da je na vezi sa selektorom Svetislavom Pešićem, a jedna od tema su predstojeće Olimpijske igre.

"Svi smo mi na vezi i da je to svačija želja. Prvo mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme. Ja se nadam da ćemo biti svi na okupu", rekao je Micić.

Kurir sport

Bonus video:

01:39

Pešić obrazložio zašto su Jokić i Micić otkazali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track