HOĆE LI JOKIĆ KRENUTI ISTIM PUTEM? Njegov prijatelj i saigrač POTVRDIO UČEŠĆE na Olimpijskim igrama: Jedva čekam, imamo sjajan tim
Foto: Profimedia

odlučio se

HOĆE LI JOKIĆ KRENUTI ISTIM PUTEM? Njegov prijatelj i saigrač POTVRDIO UČEŠĆE na Olimpijskim igrama: Jedva čekam, imamo sjajan tim

Košarka -

Saigrač i prijatelj Nikole Jokića, Džamal Marej, potvrdio je da će igrati za reprezentaciju Kanade na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine.

Džamal Marej je za "Eurohoops" istakao kako jedva čeka da zaigra za nacionalni tim, posebno jer je propustio Mundobasket na kom je Kanada stigla do bronze.

- Jedva čekam, imamo sjajan tim i bilo je sjajno videti ih kako osvajaju medalju na Svetskom prvenstvu. Nadam se da ćemo ovog leta osvojiti zlatnu medalju. Imamo puno nedovoljno cenjenih igrača koji mogu da naprave razliku na različite načine - istakao je Marej.

Nikola Jokić, Džamal Marej
foto: EPA

Pitanje koje se samo nameće je - da li će i Nikola Jokić krenuti istim putem? Potvrda Mareja da će učestvovati definitivno je dobar znak i za nas, jer ako jedna velika zvezda Denvera igra za nacionalni tim, za očekivati je da se i druga nađe na istom mestu.

Podsetimo, Srbija će se u Parizu naći u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama, Južnim Sudanom i kvalifikantom.

Šta vi mislite, hoće li Nikola Jokić nastupati za Srbiju na Olimpijskim igrama?

Kurir sport / Eurohoops / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track