BOGDAN BLISTAO NA TERENU, VASA I POKUŠEVSKI ODNELI POBEDU! Bogdanović briljirao, a trener ga "ZABORAVIO" na klupi kad se lomilo!
Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

nba

BOGDAN BLISTAO NA TERENU, VASA I POKUŠEVSKI ODNELI POBEDU! Bogdanović briljirao, a trener ga "ZABORAVIO" na klupi kad se lomilo!

Košarka -

Srpski okršaj u NBA ligi pripao je Miciću i Pokuševskom.

Košarkaši Šarlota posle velikog preokreta uspeli su da savladaju Atlantu rezultatom 115:114.

Hoksi su u završnici prokockali veliku prednost i doživeli bolan poraz. Ovaj neuspeh ide na dušu treneru Kvinu Snajderu koji je u završnici meča, kada se rezultat lomio, zaboravio na klupi Bogdana Bogdanovića koji je bio ubedljivo najbolji na terenu. Bez kapitena Srbije Hoksi nisu imali rešenje u napadu, Šarlot je to iskoristio, napravio preokret i na kraju zasluženo slavio.

Bogdan je bio najefiksaniji u poraženom timu, za 22 minuta ubacio je 19 poena (5/10 za tri poena). Sjajan je bio je Vit Krejči koji je takođe imao 19 postignutih poena, ali je na terenu proveo 11 minuta više od kapitena naše reprezentacije.

Najzaslužniji za pobedu Hornetsa bio je Brendon Miler, koji je bio najefikasniji akter utakmice sa 27 postignutih poena.

Zapažen učinak u pobedi Šarlota imao je Aleksej Pokuševski koji je zabeležio 10 poena, šest skokova i jednu asistenciju, dok je iskusni Vasilije Micić upisao dva poena, dva skoka i pet asistencija na ovom meču.

Kurir sport/J.M.

01:38

Bogdan pogodio iz nemoguće pozicije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track