ZVEZDA OBJAVILA SPISAK IGRAČA ZA SLS: Sferopulos presekao - evo koja je prva stvar koju njegovi košarkaši moraju da urade!
Foto: Starsport©

SPISAK

ZVEZDA OBJAVILA SPISAK IGRAČA ZA SLS: Sferopulos presekao - evo koja je prva stvar koju njegovi košarkaši moraju da urade!

Košarka -

KK Crvena zvezda nastupaće u završnici Superlige Srbije sa 15 licenciranih igrača (13 seniora i dva igrača iz mlađih kategorija, godište 2006 i 2007.godište).

Crveno-beli prvi meč polufinala SLS igraju u petak od 20.30 časova protiv ekipe FMP

Odlukom trenera Janisa Sferopulosa i stručnog štaba u polufinalu Superlige Srbije učestvovaće sledeći igrači:

1. Lazarević Stefan 2. Teodosić Miloš 3. Davidovac Dejan 4. Mitrović Luka 5. Lazić Branko 6. Bolomboy Joel 7. Ilić Dalibor 8. Nedović Nemanja 9. Giedraitis Rokas 10. Dos Santos Yago 11. Nikola Topić 12.Howard Thompkins III 13. Relja Radovanović

(igrači rođeni 2006. godine i mlađi) 14.Andrej Kostić 15. Stefan Marjanović

Pred sutrašnju utakmicu svoje utiske izneo je trener Janis Sferopulos:

“Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru.”

O očekivanjima je govorio i prvotimac KK Crvena zvezda Dejan Davidovac.

“Znamo kako igra ekipa FMP-a. Namučili su nas u Kupu Radivoj Korać, tada smo utakmicu rešili u našu korast u poslednjim minutima. Moramo da odigramo maksimalno koncentrisano i fokusirano i nametnemo naš ritam igre. Naši navijači su sjajni iz utakmicu u utakmicu i ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku sa tribina i u predstojećoj utakmici”, zaključio je Davidovac.

Kurir sport

Bonus video:

01:12

Janis Sferopulos i Željko Obradović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track