Vujošević: Publika nas nosila, to su časovi ljubavi

Vujošević: Publika nas nosila, to su časovi ljubavi

Košarka -
Crno-belima je to bio prvenac u Evroligi ove sezone i sačuvali su šanse za plasman u Top 16 fazu

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle pobede nad Bešiktašom da je ekipa večeras pokazala veliki napredak i, za razliku od nekih prethodnih mečeva, odradila posao do kraja.

“Jako sam zadovoljan prvom pobedom, ali zaslužili smo i više pobeda po prikazanoj igri do sada. Protiv CSKA smo kontrolisali meč, videli smo u Barseloni kako je bilo, a vodili smo 38 minuta protiv Bamberga. Važno je što smo večeras izdržali, preuzeli odgovornost i odradili posao do kraja”, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare posle pobede od 87:72 u Pioniru.

Veliku pomoć, prema rečima Vujoševića, košarkašima je pružila publika.

“Navijači koji su bili tu izabrani su, videlo se da nema turističke publike. Najbolja u Evroligi ove sezone, preneli su nam energiju. Najiskrenije im se zahvaljujem. Ovo su stvarno večeras bili časovi ljubavi, Partizanova publika je najbolja u Evropi”, kazao je on

Vujošević je ponovio i da je ovaj tim Partizana veoma mlad i da će tek u budućnosti pokazati sav svoj kvalitet.

Gordić je došao juče, imao jedan trening i sastanak. Nije mogao da bude previše korišćen. Njegovim dolaskom za duži period rešili smo problem jednog od dvojice plejmejkera. Ne treba da ističem ni da Milutinov još nije napunio 18 godina. Podsećam da smo krenuli sa konceptom mlade ekipe, koja treba da ostane u klubu i napreduje. Potrebno nam je strpljenje i veliki rad”, zaključio je trener srpskog šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track