Vujošević: Imamo obavezu da odigramo kvalitetno

Nišlije padaju u Pioniru

Vujošević: Imamo obavezu da odigramo kvalitetno

Košarka -
Crno-beli jure šestu uzastopnu pobedu

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da učešće na završnom turniru Jadranske lige u Laktašima neće poremetiti ekipu da nasatavi pobednički niz protiv Konstantina u domaćem takmičenju.

Crno-beli su jedini neporaženi tim u šampionatu Srbije sa skorom 5-0, dok Nišlije imaju skor 1-4.

"Mi smo sa aspekta nedeljnog ciklusa planiranja i programiranja treninga malo intenzivirali rad razmišljajući o obavezama koje nas čekaju u narednom periodu, ali nas to nijednog trenutka ne oslobađa od obaveze da odigramo što kvalitetnije ovaj meč protiv Konstantina i da zabeležimo pobedu", rekao je Vujošević za klupski sajt.

On je dodao da mu je drago što Niš ima Superligaša i da je Konstantin sasvim zasluženo izborio takmičenje sa najboljim srpskim klubovima.

"Oni su klub koji je zadržao sve igrače bez pojačanja pred početak Superlige, sa jednom dobrom hemijom unutar tima i svim onim što ih krasi kao ekipu. Igraju veoma dobro,a to je pokazala i poslednja utakmica, koju su dobili protiv Slobode. Njihov timski koncept krasi veoma brza igra, spoljni igrači uzimaju dosta šuteva za tri poena i mnogo je zastupljena igra u tranzitu", objasnio je Vujošević.

Utakmica šestog kola Superlige Srbije Partizan - Konstantin igra se sutra od 19.30 u hali Pionir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track