SVET U ŠOKU ZBOG NEJMAROVE PRIPREME ZA UTAKMICU SA SRBIJOM! Pogledajte kako se Brazilac sprema za Mundijal, navijači BESNI! VIDEO
Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

KATAR 2022

SVET U ŠOKU ZBOG NEJMAROVE PRIPREME ZA UTAKMICU SA SRBIJOM! Pogledajte kako se Brazilac sprema za Mundijal, navijači BESNI! VIDEO

Mundijal 2022 -

Da je trenutno jedan od najboljih fudbalera sveta Nejmar je dokazao partijama ove sezone i fantastičnim brojkama koje beleži u dresu Pari Sen Žermena.

Na 17 utakmica u francuskoj Ligi 1 i Ligi šampiona, najskuplji fudbaler u istoriji je postigao 12 golova uz 11 asistencija i u fantastičnoj formi dočekuje Svetsko prvenstvo do čijeg početka je ostalo dve nedelje.

Navijači su ostali u neverici kada su videli način na koji se napadač priprema za odlazak u Katar.

Na društvenoj mreži Instagram, na nalogu poznate doktorke iz Brazila, Julijane Neive, pojavio se snimak na kojem se vidi da je Nejmar išao na tretman kože lica.

"Dan za mog prijatelja Nejmara. Nastavljamo naš tretman lica neposredno pred početak Svetskog prvenstva u Kataru", napisala je Neiva.

Ljubitelji fudbala burno su reagovali, posebno navijači reprezentacije Brazila.

"Ide na Svetsko prvenstvo a brine ga koža", "o da, najveća briga sportiste uoči najvažnijeg takmičenja jeste da poboljša izgled kože...", "zašto ne trenira na primer slobodne udarce ili izvođenje kornera?", neki su od komentara šokiranih navijača.

Podsetimo, Brazil će u Kataru igrati u grupi G, a prvu utakmicu će igrati protiv Srbije 24. novembra.

U grupi sa Orlovima i Brazilom igraće još Švajcarska i Kamerun.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track