01:24

KAŽU DA SMO NAJLUĐI U ISTORIJI! Đurovski: Brazil nije ono što je bio! Imamo hitrost i brzinu u NAPADU tamo gde su oni slabi

sp u kataru

KAŽU DA SMO NAJLUĐI U ISTORIJI! Đurovski: Brazil nije ono što je bio! Imamo hitrost i brzinu u NAPADU, ali znamo gde su oni slabi

Mundijal 2022 -

Predstojeći okršaj srpske i brazilske reprezentacije započeo je izjavom selektora Brazila koji je rekao: Poštujemo Srbiju, favoriti smo samo dok ne izađemo na teren.

Svetsko Prvenstvo
foto: kurir tv

A šta će se dogoditi na terenu i da li ćemo uspeti da odgovorimo izazovu i suprotstavimo se jednom od glavnih favorita Mundijala, rekli su u studiju Kurir TV, Boško Đurovski, bivši fudbaler Crvene zvezde i Predrag Gajić, novinar sportske redakcije Kurira.

Puls Srbije, Gosti
foto: Kurir tv

Ali pre nego što su započeli razgovor gledaoci su mogli da čuju šta su poručili selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Orlova Dušan Tadić uoči današnje utakmice.

- Mi se nikoga na svetu ne plašimo, čak ni Brazila! - rekao je Piksi.

00:45

Šta su poručili selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Orlova Dušan Tadić uoči današnje utakmice

Kako se bliži sudbonosni momenat, euforija je sve veća, a predviđanja krajnje optimistična

- Piksi ide na pozitivnu stranu naše reprezentacije. Naši navijači u ovom momentu kada je optimizam u pitanju imaju realne osnove, dok Brazil nije ono što je bio. Od debakla sa Nemcima, nisu se baš oporavili - rekao je Đurovski i podsetio da je Argentina uzela poslednji kup nacija Južne Amerike, i da njihov optimizam nije na realnim osnovama - rekao je Đurovski.

Svetsko Prvenstvo
foto: Kurir tv

Sportski stručnjaci su veoma objektivni i kao takvi i dalje optimistični.

- Kažu da smo najluđi u istoriji! Zašto i mi ne bismo mogli da pobedimo s obzirom na to da smo uspeli da pobedimo Portugal? To su igre u kvalifikacijama i u Ligi nacija - izneo je svoje mišljenje Gajić i rekao da samo treba da igramo hrabro.

Kako to vide građani Srbije mogli smo videti u današnjoj emisiji.Tumačenja i mišljenja su bila različita.

- Jedva sam dočekao da se ovo prvenstvo održi! Brazil je svetska velesila! Makar i nerešeno biću zadovoljan! - rekao je jedan građanin.

01:45

Očekivanja građana:Ko će pobediti? Brazil, ili Srbija?

- Starost pojedinih linija tima Brazila, nisu dobre za predviđanje pobede supraničke ekipe, kao i gubici u prvom kolu - rekao je Gajić i naveo da imamo izuzetno hitre i brze igrače u napadu, tamo gde je njihova odbrana slaba.

Đurovski se složio da je naša ekipa mlada, i rekao da Piksi ima izuzetnu adaptaciju na sistem napada suparničke ekipe.

Boško Đurovski
foto: kurir tv

- Ta transformacija kod Piksija je odlična. Pritisnućemo ih levim i desnim krilom i to mi daje samopouzdanje da ćemo ih pobediti. Njihovi igrači ne mogu da istrpe naše ofanzivne bekove. Tu vidim šansu - podelio je svoje mišljenje Đurovski.

Svi željno iščekuju ishod, a građani, većinski, nestrpljivo predviđaju pobedu i bučno navijanje kojim će bodriti igrače.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track