PORTUGAL GAZIO ŠVAJCARSKU BEZ RONALDA, GEORGINA RAZOČARANA: Šteta što nismo mogli da uživamo u najboljem igraču sveta 90 minuta
Foto: Instagram

KATAR 2022

PORTUGAL GAZIO ŠVAJCARSKU BEZ RONALDA, GEORGINA RAZOČARANA: Šteta što nismo mogli da uživamo u najboljem igraču sveta 90 minuta

Mundijal 2022 -

Reprezentacija Portugalije je ubedljivom pobedom sa 6:1 (2:0) eliminisala Švajcarsku i plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, a za prolazak u polufinale igraće protiv selekcije Maroka koja je posle boljeg izvođenja jedanaesteraca poslala kući reprezentativce Španije.

Jedan od najboljih igrača sveta Kristijano Ronaldo nije postigao ni jedan gol, a u igru je ušao u drugom poluvremenu.

Sa tribina Lusail stadiona bodrila ga je nevenčana supruga Georgina Rodrigez koja se posle meča oglasila na društvenim mrežama.

"Čestitke Portugalu! Dok je 11 igrača pevalo himnu svi na stadionu su golove očekivali od tebe. Kakva šteta što nismo mogli da uživamo u najboljem igraču sveta tokom 90 minuta. Navijači ne prestaju da te traže i uzvikuju tvoje ime. Nadam se da će Bog i vaš dragi prijatelj Fernando nastaviti ovim putem i učiniti da uživamo sledeću noć", poručila je očigledno razočarana verenica Kristijana Ronalda.

Sledi dvodnevna pauza, a prvi polufinalni mečevi igraju se 9. decembra - u 16:00 sastaju se Hrvatska-Brazil, a u 20 Holandija i Argnetina.

Druga dva polufinalna meča igraju se 10. decembra - od 16:00 časova sastaju se Maroko i Portugalija, a od 20:00 Engleska i Francuska.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track