OBJAVLJENA PREPISKA NEJMARA SA SAIGRAČIMA NAKON ŠOK ELIMINACIJE Svaki put kad upalim TV poludim! J**em mu mater! Nepodnošljivo je!
Foto: AP Martin Meissner

slomljeni

OBJAVLJENA PREPISKA NEJMARA SA SAIGRAČIMA NAKON ŠOK ELIMINACIJE Svaki put kad upalim TV poludim! J**em mu mater! Nepodnošljivo je!

Mundijal 2022 -

Fudbaleri Brazila teško su podneli eliminaciju sa Mundijala u Kataru.

Bili su najveći favorit za osvajanje Svetskog prvenstva, verovali su da mogu do šeste "zvezdice", ali u četvrtfinalu su doživeli bolan poraz od Hrvatske i tako se oprostili od Mundijala.

Koliko im je to teško palo najbolje otkrivaju poruke koje je Nejmar podelio.

Naime, najveća zvezda Brazila odlučila je da objavi na Instagramu prepiske koje je ima sa saigračima nakon eliminacije u Kataru, kako bi pokazao kakvo zajedništvo vlada u reprezentaciji.

"Penal neće promeniti ono što mislim o tebi", napisao je Nejmar defanzivcu Markinjosu.

"Stvarno sam želeo da uspemo, nikada nisam pomislio da će to biti prepreka na putu ka ostvarenju naših snova, ali moramo nastaviti", odgovorio mu je saigrač.

"Tako je, sve prolazi, dobri i loši momenti. Moramo biti jaki, da vidimo šta nam još fudbal sprema. Pre svega ja sam tvoj prijatelj, volim te", napisao je Nejmar.

Brazil, Katar, Hrvatska, Nejmar
foto: EPA Rolex Dela Pena

Imao je i zanimljivu prepisku sa Tijagom Silvom.

"Brate, moram ti reći da sam sj*baniji nego što sam mogao da zamislim. Ovo je nepodnošlivo kako se osećam. Ne mogu da verujem da smo izgubili. Svaki put kada se setim - plačem. Ali, biće bolje", napisao je iskusni defanzivac.

"Svaki put kada upalim televiziju poludim, j*bem ti mater. Moramo dalje, brate. Ti, Dani Alveš i ja zaslužili smo više, ali Bog je s nama i zna sve", odgovorio je Nejmar.

Brazil, Katar, Hrvatska, Nejmar
foto: AP Martin Meissner

Tešio je Nejmar i Rodriga koji je prvi promašio penal protiv Hrvatske.

"Pišem ti ovo da ti kažem da si jak, čast je biti deo tvoje karijere i gledati kako postaješ jedan od najvećih u brazilskoj istoriji. Penale promašuju oni koji imaju hrabrosti da ih izvedu" ističe Nejmar i dodaje:

"Ja sam ih puno promašio i nešto naučio iz svakog od njih, ali nikada nisam odustao. Želim da ti zahvalim, ne zato što si dobar igrač, već dobar čovek. Samo napred i seti se šta sam ti rekao: Donećeš svetsko prvenstvo u Brazil", napisao je Nejmar.

"Hvala ti za sve, idolu moj, iz dubine srca. Žao mi je što sam ti uništio san. Nadam se da ćeš nastaviti sa nama", odgovorio je Rodrigo.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track