ONO ŠTO JE KVALITETNO, MORA DA SE PLATI: Ulaznice za mečeve Srbije su duplo skuplje, najbolja mesta su PAPRENA!
Foto: Kurir Sport

Znaju šta valja

ONO ŠTO JE KVALITETNO, MORA DA SE PLATI: Ulaznice za mečeve Srbije su duplo skuplje, najbolja mesta su PAPRENA!

Mundobasket -
Mundobasket 2023, Dado Djilas, Predrag Gajić, M
foto: Kurir

Srbija je odlično startovala na Mundobasketu u Manili, Kinezi nisu predstavljali ozbiljniji problem za naš tim, bilo je lepih akcija, atraktivnih poteza...

A takva predstava mora da se plati. Znaju to odlično FIBA i organizacioni komitet Svetskog prvenstva na Filipinima. Onaj ko želi da gleda Pešićeve "orlove" sa nekog pristojnijeg mesta, moraće da izdvoji više nego duplo novca u odnosu na druge utakmice u grupi.

Mundobasket
foto: Kurir Sport

Uzmimo za primer mečeve prvog dana grupe B. Karta za duel Portororika i Južnog Sudana mogla je da se nabavi u rasponu od 964 dinara pa do 21.248 dinara, u zavisnosti od pozicije.

Međutim, ako ste želeli da pogledate meč Srbije i Kine, morali ste da izdvojite 1.340 dinara za najudaljeniju poziciju, pa čak do 52.430 dinara za mesta pored terena.

Mundobasket
foto: Kurir Sport

Ako u obzir uzmemo neka solidija srednja mesta, videćemo da je za Bogdanovića i drugove potrebno 27.920 dinara, dok je za ostale utakmice dovoljno oko 11.250.

Srbija - Kina, Srbija
foto: Dado Đilas

Srpski košarkaši su u prvom meču opravdali cenu, nema sumnje da će tako biti do kraja takmičenja u grupi B. U drugoj fazi već stižu ozbiljniji rivali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track