"OVO JE UPOZORENJE SVETISLAVU PEŠIĆU I IGRAČIMA, NEMA OPUŠTANJA!" Novinar Kurira uživo sa Filipina o pobedi Srbije nad Portorikom
Foto: Kurir Televizija, Dado Đilas

KURIR TV

"OVO JE UPOZORENJE SVETISLAVU PEŠIĆU I IGRAČIMA, NEMA OPUŠTANJA!" Novinar Kurira uživo sa Filipina o pobedi Srbije nad Portorikom

Mundobasket -

Košarkaši Srbije ostvarili su trijumf i u drugom meču na Svetskom prvenstvu, savladan je Portoriko rezultatom 94:77!

Znali su izabranici Svetislava Pešića da pobeda garantuje i prolaz u narednu rundu takmičenja, pa su samim tim košarkaši Srbije maksimalno motivisano ušli u utakmicu i od samog starta bili veoma agresivni, raspoloženi i već nakon nekoliko minuta bilo je jasno ko će iz ovog meča izaći kao pobednik.

Novinara sportske redakcije Kurira Predrag Gajić, koji se nalazi trneutno na Filipinima, uključio se u jutarnji program gde je prokomentarisao jučerašnju igru naših reprezentativaca.

- Mi smo uspeli da pobedimo u drugom meču na ovom Mundobasketu protiv Portorika. Videli ste da smo u prvom poluvremenu imali 30 poena razlike što je bila spektakularna igra naših momaka. Potpuno smo pregazili protivnički tim. Onda se posle poluvremena nešto dogodilo i ne samo da je u pitanju naša igra, već i igra Portorika. Jesmo ušli u drugo poluvreme opušteniji, ali je Portoriko zaigrao mnogo bolje. Moram da konstantujem da je ona igra našeg rivala iz prvog poluvremena zapravo nije njihova snaga. Tako da su oni zaigrali mnogo bolje u odbrani i pogađali šuteve što je donelo dosta problema našem napadu u tim trenucima - rekao je Gajić i dodao:

03:21

OVO JE UPOZORENJE SVETISLAVU PEŠIĆU I IGRAČIMA, NEMA OPUŠTANJA! Novinar Kurira uživo sa Filipina o pobedi Srbije nad Portorikom

- Zaista je neverovatno da smo u jednom trenutku gubili od njih 20 poena razlike, ako gledamo vreme od poluvremena. To je upozorenje za Svetislava Pešića, ali i naše igrače, da moraju da shvate da cela utakmica mora da se igra na visokom nivou jer je ovo Svetsko prvenstvo.

Srbija - Kina, Srbija
foto: Dado Đilas

Gajić je naglasio da su sami igrači izrazili nezadovoljstvo svojom igrom u drugom poluvremenu.

- Sami igrači su rekli da nisu zadovoljni svojom igrom u drugom poluvremenu. Bogdan Bogdanović je rekao da sada ne možemo da očekujemo da imamo ritam iz prvog poluvremena i da samo gazimo protivnika. Međutim ne smeju da se događaju takvi padovi i prazan hod. Naročito protiv rivala koji nam dolazi u drugoj fazi, a biće zasigurno kvalitetniji - istakao je Gajić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:57

PORTORIKO IMA DODATAN MOTIV! Novinar Kurira uživo iz Manile: Naši momci da budu oprezni, IGRAĆE NAJBOLJE ŠTO MOGU PROTIV SRBIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track