NOVA TAKTIKA POCEKA PRED SRBIJU! Italijani PLAŠE "orlove" čuvenim bokserom: Mani Pakjao dobio dres "azura" i pružio im podršku!
Foto: Beta Ap

hoće li u ring ili na teren?

NOVA TAKTIKA POCEKA PRED SRBIJU! Italijani PLAŠE "orlove" čuvenim bokserom: Mani Pakjao dobio dres "azura" i pružio im podršku!

Mundobasket -

Košarkaška reprezentacija Srbije na dominantan način plasirala se u drugu fazu takmičenja na Mundobasketu.

"Orlovi" su bili bolji od Kine, Portorika i Južnog Sudana, te su zakazali mečeve sa Dominikanskom Republikom i Italijom u narednoj rundi.

I dok se naš tim sprema da na terenu održi lekciju narednim protivnicima, temperamentni italijanski trener Đanmarko Poceko pribegao je novim taktikama pred sudar sa "orlovima".

Poceko je od dolaska na Svetsko prvenstvo na skoro svakoj konferenciji za medije pozivao čuvenog boksera Manija Pakjaa da bude gost ove selekcije, a on im je sada konačno izašao u susret.

Pakjao je, samo dan uoči meča Srbije i Italije (petak, 10.00), na poklon dobio dres "azura" i pružio im podršku, a da li će to uplašiti izabranike Svetislava Pešića ostaje da se vidi.

Jedno je sigurno, Srbija i Italija izlaze na parket, a ne u ring, pa samim tim je jasno da "orlove" ne treba da bude strah čuvenog boksera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track