SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVI! Fenomenalna atmosfera - Orlovi zapalili Instagram: Ko je MAĐIONIČAR, a ko BRAT, ČUTURA I BATERIJA!
Foto: Dado Đilas

duh zajedništva

SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVI! Fenomenalna atmosfera - Orlovi zapalili Instagram: Ko je MAĐIONIČAR, a ko BRAT, ČUTURA I BATERIJA!

Mundobasket -

"Naš moto od prvog dana je - svi za jednog, jedan za svi" rekao je selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić nakon veličanstvenog trijumfa našeg tima protiv Litvanije u četvrtfinalu Mundobasketa.

I zaista je tako, ovi momci su najlepši dar za Srbiju, pokazali su neverovatno jedinstvo, nema podela i klanova, izgaraju jedan za drugog na terenu i van njega, dišu kao jedan i drže se zajedno bez obzira na sve što je najvažniji preduslov za svaki uspeh.

I kada je išlo sve po planu, ali i kada nije pokazali su karakter i duh zajedništva i dokazali da Pešićeva rečenica nije obična fraza - da ovaj tim zaista odlikuje moto - svi za jednog, jedan za sve.

Da je atmosfera u ekipi fenomenalna moglo se videti i nakon pobede nad Litvanijom u četvrtfinalu Mundobasketa.

Naime, plejmejker našeg tima na svom Instagram profilu objavio je nekoliko fotografija i snimak sa meča uz komentar: "Svi za jednog, jedan za SVI" i nakon njegove objave nizale su se poruke saigrača iz reprezentacije, koje najbolje opisuju kakva hemija vlada u ekipi.

komentari Orlova
foto: Printscreen

Prvi se oglasio kapiten Bogdan Bogdanović, koji je napisao: "Idemo". Jović mu je odgovorio i nazvao ga bratom.

Zatim se oglasio Marko Gudurić, koji je objavio emotikon čarobnog štapića, aludirajući da je Jović mađioničar na terenu.

Popularni Jovke je odgovorio i asu Fenerbahčea. Napisao je "Čutura moj" i stavio srce.

komentari Orlova
foto: Printscreen

Usledila je poruka Alekse Avramovića, koji je poručio plejmejkeru da je "doktor".

Jović je na to odgovorio: "Baterijo moja", aludirajući na neverovatnu energiju koju koju Aleksa ima na terenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track