DIRLJIVO: Pogledajte suze dečaka kojem je profesionalni hokejaški tim ispunio životni san

humanost na delu

DIRLJIVO: Pogledajte suze dečaka kojem je profesionalni hokejaški tim ispunio životni san

Ostali sportovi -
San Hoze Šarksi potpisali su jednodnevni profesionalni ugovor sa svojim dugogodišnjem navijačem, 18-godišnjim Semom Tagesonom koji je rođen sa srčanom manom

SAN HOZE – Hokejaši San Hoze Šarksa dobili su neočekivano pojačanje na jedan dan. Ovaj NHL tim pokazao je koliko ceni podršku svojih navijača. Naime, Šarksi su na jedan dan potpisali profesionalni ugovor sa svojim dugogodišnjem navijačem, 17-godišnjim Semom Tagesonom. Tim iz San Hozea tako je ispunio san dečaku koji ceo život navija za njih i koji je rođen sa srčanom manom.

Uprkos svom ozbiljnom zdravstvenom problemu i uporozenju lekara Tageson igra hokej od svoje šeste godine. Tageson je bio presrećan pošto je trenirao sa hokejašima San Hozea, a bio je i deo ekipa na meču sa Florida Pantersima. Dečak je dobio neverovatne ovacije domaće publike kada je izašao na led, pa su ga u jednom trenutku na klupi savladale emocije i nije uspeo da zadrži suze. Takvi humani gestovi nisu neobični za profesionalne timove u SAD. Nedavno su Boston Seltiksi ugostili dečaka sa Novog Zelanda koji rapidno gubi vid, dok je Filadelfija potpisala dvodnevni ugovor sa dečakom koji ima Daunov sindrom.

http://www.youtube.com/watch?v=5OSJHQFHbGA#t=11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track