LAKA ZARADA: Navijač tuži televiziju i traži 10 miliona dolara jer je zaspao na utakmici!
Foto: Printskrin

Tvrdi da mu je naneta duševna bol

LAKA ZARADA: Navijač tuži televiziju i traži 10 miliona dolara jer je zaspao na utakmici!

Ostali sportovi -
Rektor je u aprilu zadremao na utakmici američke bejzbol MLB lige između Njujorka i Bostona. U trenutku dok je dremao na tribinama uhvatila ga je kamera ESPN-a, a komentatori sa meča Den Šulman i Džon Kruk su izjavili da stadion nije mesto za spavanje

NJUJORK - Amerikanac Endrju Rektor (26) podigao je tužbu protiv televizijske mreže ESPN i traži obeštećenje od 10 miliona dolara zbog duševne boli, jer su ga novinari ove televizije ismejali zato što je zaspao na utakmici.Rektor je u aprilu zadremao na utakmici američke bejzbol MLB lige između Njujorka i Bostona. U trenutku dok je dremao na tribinama uhvatila ga je kamera ESPN-a, a komentatori sa meča Den Šulman i Džon Kruk su izjavili da stadion nije mesto za spavanje. Oni su se potom našalili na račun Rektora, a onda je 45.000 navijača ustalo i aplaudiralo mu.

Ovo se nije svidelo Rektoru, koji je tri meseca kasnije odlučio da tuži ESPN od koga traži odštetu od 10 miliona dolara zbog izazivanja duševne boli."Zbog njihovih komentara osećao sam se kao debela krava kojoj su potrebne dve stolice", stoji, između ostalog, u tužbi, a Rektor navodi da su komentatori koristili reč debeljko, neintelegentan i glup.Čelnici ESPN nisu komentarisali ovaj slučaj.

http://www.youtube.com/watch?v=1FDrcWTSczs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track