AMBASADORKA SRBIJE ATLETIČARIMA: Učinili ste našu zemlju ponosnom!
Foto: Reuters

Prijem za srpske atletičare u Pragu

AMBASADORKA SRBIJE ATLETIČARIMA: Učinili ste našu zemlju ponosnom!

Ostali sportovi -
Mavrić je zahvalila atletičarama što su Srbiju učinili ponosnom i predstavili je na najbolji moguću način, a takođe je poručila da jedva čeka Evropsko prvenstvo 2017. godine, čiji će domaćin biti Beograd

PRAG - Ambasadorka Srbije u Češkoj Vesna Mavrić priredila je prijem povodom velikog uspeha naših atletičara na dvoranskom prvenstvu Evrope u Pragu.

Mavrić je zahvalila atletičarama što su Srbiju učinili ponosnom i predstavili je na najbolji moguću način, a takođe je poručila da jedva čeka Evropsko prvenstvo 2017. godine, čiji će domaćin biti Beograd.

Pored Ivane Španović koja je osvojila zlatnu medalju u skoku u dalj i Asmira Kolašinca, koji se okitio srebrom u bacanju kugle, prijemu su prisustvovali i ostali naši atletičari, MIloš Raović, Goran Nava, Amela Terzić, gradonačelnik Begrada Siniša Mali, predsednik Atletskog saveza Srbije (ASS) Veselin Jevrosimović, generalni sekretar Slobodan Branković, treneri Goran Obradović i Nikola Tomasović i mnogi drugi, preneo je AŠ.

Osim prijema u ambasadi Srbije, danas u Pragu održana je još jedna svečana ceremonija - predaja zastave EA.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik AŠ Veselin Jevrosimović preuzeli su zastavu domaćinstva Evropskog dvoranskog prvenstva 2017.godine koje će niti održano u glavnom gradu Srbije.

Time je zvanično započeta organizacija prvenstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track