IZ AVIONA NA SPLAV: Srpski odbojkaši proslavili srebro!

Svetski, a naši

IZ AVIONA NA SPLAV: Srpski odbojkaši proslavili srebro!

Ostali sportovi -
Atanasijević i drugovi, bez selektora Grbića, u dva časa iza ponoći direktno sa aerodroma otišli u noćni život

Dug i naporan put nije ostavio traga na odbojkaše Srbije, koji su po sletanju aviona na aerodrom „Nikola Tesla“ otišli pravo na splav! Vala su i zaslužili da proslave novi sjajan uspeh koji je došao iz odbojkaške porodice.

Veselo... Atanasijević i Jovović
Veselo... Atanasijević i Jovović

Srebrni srpski odbojkaši pucaju od energije, kako na terenu, tako i van njega. Fantastičnom borbenošću došli su do srebra u Svetskoj ligi, a i na splavu igraju „za sve pare“. U dva časa iza ponoći sleteli su u Beograd i odmah zapucali na jedan prestonički splav. Tamo su ostali do ranih jutarnjih časova, a uživali su u pesmama Milena Ćeranić. Atraktivna pevačica često je pozdravljala odbojkaše, koji su imali i specijalnu muzičku želju. U pitanju je bila upravo Milenina pesma „Dvadesete gazim“.

Pesma za društvo... Starović, Ivović i Lisinac
Pesma za društvo... Starović, Ivović i Lisinac

Zanimljivo da momci gotovo i da nisu pili alkohol. Uglavnom su se odlučivali za vodu i sokove, uz šampanjac, kojom su nazdravili za medalju. Od prisutnih su dobili gromoglasan aplauz. Mnogi gosti splava su im prilazili kako bi im čestitali i fotografisali se s njima. Najveću pažnju devojaka izazvao je Aleksandar Atanasijević, mladi srpski odbojkaš koji je donedavno bio u vezi sa Sarom Jovanović, poznatom pevačicom.

Provod na istom mestu i mladi košarkaši „ORLIĆI“ ZALILI ZLATOZajedno sa odbojkašima slavili su i zlatni košarkaši. Mladići koji su osvojili Prvenstvo Evrope za uzrast do 20 godina bili su na istom splavu na kom i odbojkaši. Rebić, Tejić, Gudurić i drugovi proslavili su veliki uspeh, a sve su zalili vodom i sokovima. Deca za ponos!Zanimljivo da su na splavu bili i učesnici rijaliti-šoua „Parovi“, srećom ne i Nataša Šavija, koja je jedna od najvećih pretnji za zlatnu decu. Košarkaše sada očekuje kraći odmor, jer će većina njih morati da se priključi svojim ekipama već početkom avgusta, kada startuju pripreme za narednu sezonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja