POBEDNICI TURNIRA: Stojiljković, Filipović i Lina Dedijer putuju u Afriku
Foto: GAS

Dajners klub golf turnir završen podelom izuzetno vrednih nagrada

POBEDNICI TURNIRA: Stojiljković, Filipović i Lina Dedijer putuju u Afriku

Ostali sportovi -
Dvodnevno takmičenje na Adi Ciganliji odigralo je 64 golfera u dve runde na 18 rupa, a na terenima je bilo i petoro igrača koji su nastupili van konkurencije

Aleksandar Stojiljković, Predrag Filipović i Lina Dedijer ostvarili su najbolje rezultate na tradicionalnom "Dajners klub golf turniru" i tako su se kvalifikovali za učešće na "24. Pro-Am Dajners Club klasiku" u Zimbaliju, Južna Afrika, gde će početkom novembra predstavljati srpski golf.

Stojiljković je imao najbolji bruto rezultat posle dve runde (86+81), dok su Filipović (35+35) i Dedijer (30+36) bili prvoplasirani u stejblford računanju u muškoj, odnosno ženskoj kategoriji.Inače prvo mesto u A kategoriji zauzeo je Milan Velisavljević sa 158 bruto poena. U neto računanju Radomir Beloševac je imao 143, ispred Bogdana Krečkovića i Erika Grasera koji su imali po 144 poena. U B kategoriji bruto pobednik je Predrag Filipović, dok je u neto računanju najbolji rezultat ostvario Dragiša Jović sa 71 poenom, ispred Darka Jovanovića i Slobodana Petrovića. U C kategoriji slavio je Branimir Bošković sa 30 bruto poena, dok je u neto bodovanju najuspešniji bio Đuro Đurašković sa 73 boda ispred Željka Protića i Line Dedijer.Pojedinačne nagrade dobili su Lina Dedijer i Dragiša Živadinović koji su izveli najduže udarce, dok je Branimir Bošković imao udarac iz prve najbliži rupi.Golf sezona na terenima na Adi Ciganliji nastavlja se ove subote kada je na programu „BMW Golf kup Srbija 2015“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track