SLAVNI ŠAMPION I DALJE VEGETIRA: Šumahera više ne posećuju ni najbliži prijatelji!
Foto: Profimedia

TUGA

SLAVNI ŠAMPION I DALJE VEGETIRA: Šumahera više ne posećuju ni najbliži prijatelji!

Ostali sportovi -
Legendarni vozač je potpuno izolovan od medija, slavnih ličnosti, pa čak i prijatelja

Prošlo je gotovo dve godine od stravične skijaške nesreće slavnog šampiona Formule 1, Mihaela Šumahera, a čini se da je njegovo zdravstveno stanje i dalje prilično loše, gotovo nepromenjeno.

U poslednjih nekoliko meseci pojavilo se dosta suludih informacija u medijima o njegovom zdravstvenom stanju, pa je porodica se odlučila na stopostotnu privatnost.

Slavni brazilski F1 novinar Reginaldo Leme tvrdi da je 46-godišnji Šumaher potpuno izolovan od svakog kontakta s medijima, slavnim osobama, pa čak i prijateljima.

"Porodica je stopirala pristup i curenje bilo kakvih informacija, pogotovo medijima. Šumahera više ne posećuju ni njegovi najbliži prijatelji, i Felipe Masa već odavno nije bio tamo", rekao je Leme.

Foto: Tviter
Foto: Tviter

Mediji pokušavaju da dođu do bilo kakve vesti i često pribegavaju neverovatnim izmišljotinama, pa je njegova porodica prisiljena da sudskim putem traži pravdu i zasluženi mir.

"Svi znaju da Šumaher trenutno vegetira, da je izgubio dosta mišićne mase i da je veoma mršav. Međutim, u novinama se pojavila informacija da je težak samo 45 kilograma, zbog čega je porodica poludela, pa su tužili tu novinsku agenciju" rekao je Brazilac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track