LUDILO ZA DOČEK NOVE GODINE: Ronaldo kao kelner, Švajni bez naše Ane!

Može im se

LUDILO ZA DOČEK NOVE GODINE: Ronaldo kao kelner, Švajni bez naše Ane!

Ostali sportovi -
Slavni svetski sportisti pohvalili se na Tviteru fotografijama iz novogodišnje noći.
Vejn Runi
Vejn Runi

Gotovo da nema viđenijeg sportiste koji nije na neku od društvenih mreža izbacio barem jednu fotografiju s proslave Nove godine. Prenosimo vam kako su 2015. ispratile najveće svetske zvezde i šta su poželele u predstojećoj godini.

Anželik Kerber
Anželik Kerber

Za početak - najbolji fudbaler sveta. U prvom planu je njegov stajling. Kristijano Ronaldo se obukao kao kelner iz otmenog svetskog restorana. Belo odelo i ljubičasta kravata. Ko li mu je stilista?- Jedini poklon u životu je ljubav. Uvek izaberite ljubav - napisao je fudbaler Reala uz fotku.

Bastijan Švajnštajger
Bastijan Švajnštajger

Bastijan Švajnštajger postavio je fotografiju pre izlaska u provod. Verenik Ane Ivanović odlučio se za varijantu crni sako i crna majica.- Svima želim dobar početak nove godine - poručio je „crni“ Švajni, koji je Novu godinu dočekao bez Ane zbog profesionalnih obaveza koje imaju.

Rafael Nadal
Rafael Nadal

Džerom Boateng ludo se provodio u Las Vegasu, Tomas Miler je poljubio suprugu u ponoć, Geret Bejl je u sličnom izdanju kao i Ronaldo izašao s lepšom polovinom, a po stajlingu se nije mnogo razlikovao ni Andres Inijesta, koji je 2016. dočekao kod kuće sa suprugom.

Rio Ferdinand
Rio Ferdinand

Andres Inijesta
Andres Inijesta

Geret Bejl
Geret Bejl

Tomas Miler
Tomas Miler

Džerom Boateng
Džerom Boateng

Kapica i maskaPIKE NE ISPUŠTA ŠAKIRUUz novogodišnju masku i kapicu u 2016. godinu ušao je i Ðerar Pike, fudbaler Barselone. Naravno, podrazumeva se da je uz njega bila i supruga Šakira, svetska muzička zvezda. Vejn Runi će narednih dana dobiti prinovu, ali to nije značilo da neće biti proslave Nove godine. U društvu supruge, napadač Mančestera izašao je u jedan od poznatih restorana u gradu. Uspešnu 2016. uz nazdravljanje svima su poželeli Dijego Forlan, Rio Ferdinand i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track