KURIR U KAMPU DELFINA: Uz knjigu, igrice i dobru muziku punimo baterije
Foto: Aleksandar Jovanov

Pred finale EP

KURIR U KAMPU DELFINA: Uz knjigu, igrice i dobru muziku punimo baterije

Ostali sportovi -
Šta rade srpski vaterpolisti između dve utakmice Evropskog prvenstva u Kombank areni. Svako se na svoj način relaksira u hotelu, ali svi dišu kao jedan i šire pozitivnu energiju

Srpski vaterpolisti igraće sutra (17.45) u finalu Evropskog prvenstva u Beogradu. Kurir je posetio naše junake u hotelu, pa vam otkrivamo kako se opuštaju, ubijaju vreme između treninga i utakmica, odnosno kako pune baterije pred najvažniji meč na šampionatu.

Još jedna pobeda i titula... Gojko Pijetlović i Dušan Mandić
Još jedna pobeda i titula... Gojko Pijetlović i Dušan Mandić

Nekoliko njih smo nahvatali pre, a nekoliko posle zajedničkog ručka, što je jedna od stvari koje ne propuštaju. Timski duh gradi se svakog momenta i verovatno su i zbog toga, pored činjenice da su najbolji u svom poslu, u dosadašnjem delu prvenstva toliko dominantni u odnosu na konkurenciju.

Sin Jakša na displeju telefona... Milan Aleksić
Sin Jakša na displeju telefona... Milan Aleksić

Milan AleksićĆUK NAS DERE U „SONIJU“dvojimo vreme da igramo „Fifu“ na „soniju“ i tu je borba s Ćukom. Mora neko da ga skine s trona, a blizu je pada - kaže kroz osmeh Aleksić, a na pitanje ko će pobediti Miloša Ćuka kaže:- Pa, ja. Za treće i četvrto mesto veća je konkurencija. Možda je Žile (kapiten Živko Gocić) malo jači od ostalih.Živko GocićČITAM „STO GODINA SAMOĆE“Zapravo, ne radimo ništa specijalno. Sad imamo neka dva-tri sata slobodno, a pošto prošle noći nismo dobro spavali, sada ćemo da iskoristimo da se malo odmorimo. Družimo se po sobama, igramo „soni“, čitamo. Sada završavam knjigu „Sto godina samoće“. Uglavnom se sluša muzika, popijemo kafu, opuštamo se.Dušan MandićPRAVIM PAUZU NA FAKULTETUNapravio sam pauzu u učenju i spremanju ispita da bih se potpuno posvetio vaterpolu. A ako čitam nešto drugo, odmah imam osećaj da sam mogao da učim. Ovo su dani u kojima najviše uživam u vaterpolu. Mislim da nikad nisam uživao kao sada pred 11.000 ljudi, stvarno je privilegija i uživanje igrati. Gojko PijetlovićDECA MI DAJU SNAGUVreme provodimo zajedno u hotelu, ne izlazimo mnogo pošto smo svesni značaja ovog EP. Kad nam trener da slobodno, odem da vidim decu, malo da se poigram s njima, to mi je odmor za glavu. Volim da provodim vreme s familijom, ja sam baš porodični čovek. To mi najviše znači.Nikola JakšićLakše pred profesoromNapravio sam pauzu u čitanju, sad sam posvećen vaterpolu. Vratiću se u ritam posle prvenstva. Teško je, ali moram. Mislim da je mnogo lakše izaći pred profesora na ispit i da je mnogo manja trema od onoga što se nama dešava.Miloš ĆukPRE SPAVANJA SLUŠAM ROKUveče uglavnom slušamo rok muziku, pa onda, kako prolaze sati, lagano prelazimo na balade, a pred utakmicu se sluša malo tvrđi zvuk. I to dosta tvrđi. Malo reči i mnogo zvuka. Bude pomalo i „ćirilice“, ali uglavnom bude ovo drugo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track