OVI NAVIJAČI DANAS SIGURNO NE GUBE: Srbija nam majka, a Crna Gora otac!
Foto: AP

Pomešane emocije

OVI NAVIJAČI DANAS SIGURNO NE GUBE: Srbija nam majka, a Crna Gora otac!

Ostali sportovi -
Poznate ličnosti koje imaju veze sa Crnom Gorom emotivno doživljavaju finalni meč na EP u vaterpolu

Poznate ličnosti koje imaju veze i sa Srbijom i sa Crnom Gorom pomešanih osećanja pratiće današnje finale. Oni sigurno neće biti poraženi, bez obzira na ishod finalne utakmice.Mima Karadžić, crnogorski glumac, gledao je u Areni meč Crna Gora - Mađarska.- Bio sam oduševljen svime! Od organizacije, koja je besprekorna, pa preko predivnog navijanja i sve od sjajne utakmice i, naravno, pobede Crne Gore - uz osmeh kaže Karadžić.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Zbog profesionalnih obaveza poznati glumac neće biti večeras u dvorani.- Verujem da će sve biti fantastično. U sportskom smislu biće to jedan praznik. Nemoguće je proceniti ko je favorit, možda će jedan napad ili gol odlučiti. Meni je sjajno da Srbija i Crna Gora uzimaju dve najsjajnije medalje. To je samo po sebi fenomenalno. Znam da će u svakom slučaju momci iz obe ekipe posle meča zajedno slaviti, jer sve su to sjajni drugari - poručio je Karadžić.Od Matije Bećkovića, uglednog srpskog književnika koji se školovao u Kolašinu, dobili smo zanimljivo viđenje predstojećeg meča.- Voleo bih kad bi srpska vaterpolo reprezentacija danas igrala za Crnu Goru, a crnogorska za Srbiju! To bi bio divan gest za tu priliku, a rezultat bi bio na opšte zadovoljstvo našeg naroda - rekao je Bećković.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

Legendarni glumac Petar Božović pomešanih osećanja će pratiti finalni meč.- Pogled na tu utakmicu sličan je proslavi Mojkovačke bitke od pre neki dan. Ja ću pobediti u svakom slučaju! Jedno mi je otac, a drugo majka! S tim osećanjem ću gledati današnju utakmicu.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković, rodom sa Cetinja, neće biti razočaran ishodom utakmice, kakav god bio.- Šta da ti kažem! Meni je to jedna reprezentacija. Ne znam ni sam. Navijaću za Srbiju, a opet, ovo je utakmica za koju mi ne bi bilo toliko žao ni da izgubimo. Nema tu poraženih, svi smo mi jedno, svi smo pobednici.

Foto: Saša Pavlić
Foto: Saša Pavlić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track