ŠUMIJEVA MENADŽERKA OTKRILA: Mihael mi je pre nesreće rekao da želi da nestane iz javnog života
Foto: Reuters

Sabine Kem se konačno oglasila

ŠUMIJEVA MENADŽERKA OTKRILA: Mihael mi je pre nesreće rekao da želi da nestane iz javnog života

Ostali sportovi -
Menadžerka nemačkog vozača Mihaela Šumahera, Sabine Kem, objasnila je zašto čuva privatnost sedmostrukog svetskog šampiona u F1.

Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je bio jedno vreme u indukovanoj komi u bolnici u Grenoblu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švajcarskoj.Porodica slavnog vozača na sve načine čuva informacije o Mihaelovoj lečenju, a u tome im pomaže Sabine Kem."Mihael se uoči nesreće potajno nadao da će jednog dana da prestane da bude u centru pažnje javnosti. Jednom sam s njim imala dug razgovor i rekao mi je: Ne moraš da me zoveš narednih godinu dana. Ja nestajem", otkrila je Kem i nastavila:"Baš zato želim da zaštitim njegove želje i da ne dopustim da išta izađe u javnost".

Ona je rekla da je posle Šumaherove nesreće zavladala ludnica."Parking bolnice u kojoj je Mihael ležao je bio prenatrpan. Novinari su ljude koji su bili u poseti drugim pacijentima ispitivali da li znaju nešto. Bilo je prijatelja i rodbine bolesnika koji su pokušavali da izvuku novac od novinara. Išli su okolo i nudili su informacije. Nagovarali su doktore da fotografišu Šumahera. Jasno mi je da su ljudi zainteresovani i da treba o tome izveštavati. Ali verujem da novinari moraju da se zapitaju šta i kako da izveštavaju", istakla je Sabine Kem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track