DRAMA NA AERODROMU NIKOLA GRBIĆ ZA KURIR: Čekamo gde će da nas rasporede da spavamo u Istanbulu!

Odbojkaši u avionu čekali rasplet drame

DRAMA NA AERODROMU NIKOLA GRBIĆ ZA KURIR: Čekamo gde će da nas rasporede da spavamo u Istanbulu!

Ostali sportovi -

Bezbedni seniori Srbije sleteli posle masakra

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije sletela je sinoć na aerodrom „Ataturk“ u 22.05 i u avionu čekala da se situacija posle terorističkog napada smiri.

- Seniori Srbije su bezbedni i još uvek nisu izašli iz aviona kojim su doleteli iz Beograda. Svi letovi su otkazani, pa će prenoćiti u Istanbulu, a put Teherana će krenuti sutra pre podne - saopštili su kasno sinoć iz Odbojkaškog saveza Srbije i dodali da srpski reprezentativci čekaju da se iz aerodromske zgrade prvo evakuiše oko 6.000 putnika, pa će tek onda i oni moći da napuste avion.Tim-menadžer Laslo Lukač je za naš list naglasio da su reprezentativci dobro:

- Sedimo u avionu i još nam ne daju da izađemo. Pored nas su parkirani i ostali avioni. Najverovatnije ćemo spavati u Istanbulu. Raspoloženje je dobro iako nam se put za Teheran odužio, pošto smo tamo krenuli još preksinoć, ali je zbog nevremena u Beogradu let odložen za danas, a eto šta nas je ovde dočekalo.Kurir je sinoć stupio u kontakt i sa selektorom Nikolom Grbićem.- Čekamo gde će da nas rasporede da spavamo i sutra krećemo za Teheran. Daju nam sendviče i vodu i sve je u redu - kazao je on.I odbojkaš Srećko Lisinac rekao je sinoć za Kurir da odbojkaši Srbije očekuju evakuaciju sa aerodroma:- Nismo čuli eksploziju, nego smo preko interneta saznali šta se desilo. Nema straha, obavestili smo naše najbliže da smo u redu i da ne treba da brinu.Srbija će od 1. do 3. jula u okviru Svetske lige igrati u Prvoj grupi u Teheranu, sa Iranom, Argentinom i Italijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track