VSS SUMIRAO REZULTATE: Ponosni smo na godinu, na sjajne momke i njihovog selektora Dejana Savića
Foto: Waterpoloserbia.org

Milorad Krivokapić zadovoljan 2016.

VSS SUMIRAO REZULTATE: Ponosni smo na godinu, na sjajne momke i njihovog selektora Dejana Savića

Ostali sportovi -

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić izjavio je da je ponosan na igrače i selektora Dejana Savića.

VSS je večeras održao tradicionalni Novogodišnji koktel kojem je prisustvovao predsednik Srbije Tomislav Nikolić."Ponosni smo na godinu, na sjajne momke i njihovog selektora Dejana Savića. Prvo smo u izvanredno organizovanom EP u Beogradu osvojili zlato. Isti rezultat je ostvaren i na finalnom turniru Svetske lige u Kini. Kruna fantastične godine je zlato osvojeno na Olimpijskim igrama u Riju. Želim da pohvalim i devojke koje su pokazale napredak u svakom pogledu. Naša organizacija je učestvovala u brojnim humanitarnim akcijama. Veliku zahvalnost za pomoć i podršku želim da iskažem predsedniku Nikoliću, Vladi Republike Srbije i brojnim sponzorima. Bez njih ne bi ostvarili o vakve rezultate. Pozivam vas da sutra dođete na utakmicu Srbije i Tima sveta i da pozdravite naše vaterpoliste pre svih sjajne momke Živka Gocića i Slobodana Nikića koji se opraštaju od reprezentacije", rekao je Krivokapić.Predsedniku Nikoliću je uručena Plaketa VSS u znak zahvalnosti za podršku i pomoć u proteklom periodu.

Foto: waterpoloserbia.org
Foto: waterpoloserbia.org

"Za vas postoji samo dilema hoćete li biti prvi. Navikli ste nas i ko zna, neka druga medalja bi možda razočarala naciju. Ove godine mi je medalja u Beogradu draža iako olimpijsko zlato ima svoj sjaj. Draga mi je i ona pre dve godine osvojena u Budimpešti. Tada me je mađarski predsednik pozvao misleći da će da se raduje da bi mi pobedu čestitao već na poluvremenu. Nastavite ovako, radujte svoj narod, to je najveća i najlepša obaveza", rekao je Nikolić.

Foto: waterpoloserbia.org
Foto: waterpoloserbia.org

Vaterpolistima Srbije je uručeno priznanje "Vaterpolo heroj" koje ustanovljeno na sednici Skupštine VSS. Plakete su dobili predstavnici brojnih sponozora i članovi stručnog štaba: Dejan Savić, Žarko Petrović, Uroš Stevanović, Vladimir Pavlović, Stefan Ćirić, dr Vladimir Harhaji, Aleksandar Janik, Vladimir Radović, Vladimir Vujasinović, Goran Čanković i Dejan Stevović.

Foto: waterpoloserbia.org
Foto: waterpoloserbia.org

"Izuzetna godina je za nama. Zahvalan sam državi, sponzorima, igračima i saradnicima. Završiću rečenicom koja neće biti nadam se shvaćena pogrešno - Srbija do Tokija 2020", rekao je Savić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track